EnisALP
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
Ben onu düşündüğüm için uyuyamıyorum...
VaUykum gelmediği için uyumuyorum.
Uygulamaya yeni başladım ama senin için Perşembe saat 20 ye alarm kurdum reis bol sanss kolayy gelsinHaber yazıyorum ? Perşembe günü saat 20.00'da beklerim ??
Tabiki de alınır.S10 plus alınır mı diye düşünüyorum![]()
Kanka sana bişey diyim amcam aldı kullandı s20 çıkınca ona geçti o ayrı konuda ama telefon baya iyi bence al kankamS10 plus alınır mı diye düşünüyorum![]()
Teşekkürler benim tek korkum 2-3 sene kullandıktan sonra pil ömrünün çok zayıflamasıKanka sana bişey diyim amcam aldı kullandı s20 çıkınca ona geçti o ayrı konuda ama telefon baya iyi bence al kankam
Kanka ne yalan soyliyim ben sporcuyum en geç 11 de yatan biriydim şimdi en erken 3-4 yatış çok kötü yaptı bizi bu uyku düzeniUyku düzenim bu duruma elverişli değil.
Kanka sana bişey diyeyim senin dediğin durum bütün telefonlarda var elbette zamanla bataryası eskiyecek sen eğer bunu daha uzun bir süreye yaymak istiyorsan telefonunu gunde sadece 1 kere şarja tak ve pil bitiyor uyarısından sonra tak o uyarıyı almadan önce kesinlikle takma batarya ya zararTeşekkürler benim tek korkum 2-3 sene kullandıktan sonra pil ömrünün çok zayıflaması
Reiss yapma yanarizz ya aynı abim gibisin 1 hafta sonra üni sınavı var gta5 RP oynuyoYarın finalim var ve ben lotr dan sahneler izliyorum
Buraya yazanlarinda çoğunun finali varBen uyuyacağım finalim var saat 10.00 da![]()
Tamamdır kardeşim sağol yorumların için?Kanka
Kanka ne yalan soyliyim ben sporcuyum en geç 11 de yatan biriydim şimdi en erken 3-4 yatış çok kötü yaptı bizi bu uyku düzeni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka sana bişey diyeyim senin dediğin durum bütün telefonlarda var elbette zamanla bataryası eskiyecek sen eğer bunu daha uzun bir süreye yaymak istiyorsan telefonunu gunde sadece 1 kere şarja tak ve pil bitiyor uyarısından sonra tak o uyarıyı almadan önce kesinlikle takma batarya ya zarar![]()
NE demek reis hayırlı geceleer ?Tamamdır kardeşim sağol yorumların için?
Sabah mesaisine yardıma gelseneHaber yazıyorum ? Perşembe günü saat 20.00'da beklerim ??
Ne güzel dedin reis hangi oyun acabaSaat gece 03.30da oyunda savaş var her gün onu bekliyorum.Beni bırakıp kendi gibi malın birine giden birini düşünecek değilim cehennemin dibine kadar yolu var.
BaşarılarrBen uyuyacağım finalim var saat 10.00 da![]()
Damlarız kral bu arada laptopu aldıktan sonra bende bir amatörce de olsa bir ukt atacağım beklerim hepinizi.Haber yazıyorum ? Perşembe günü saat 20.00'da beklerim ??
Kanka elinden geliyorsa düzeltmeye calis gün için de dişini şık hatta dışarı çık gez ama uyuma zaten gece eve gelince yorgunluk çöküp uyursun bu 2-3 gün böyle devam eder sonra duzeltirsin zatenUyku düzenim çok bozuldu. Bütün gün uyuyorum sonra sabaha kadar oturuyorum.
Kanka elinden geliyorsa düzeltmeye calis gün için de dişini şık hatta dışarı çık gez ama uyuma zaten gece eve gelince yorgunluk çöküp uyursun bu 2-3 gün böyle devam eder sonra duzeltirsin zaten![]()
Angel stone mobil oyun ücretsiz.Ne güzel dedin reis hangi oyun acaba
Bakacağım kral eyvallah kolay gelsin hayırlı gecelerAngel stone mobil oyun ücretsiz.
[/QUOTE]Daha öncesinde 4-5 Nescafe içerek uyumamaya çalıştım ama hiç bir işe yaramadı. Bir de bunu deneyeceğim. Önerin için teşekkür ederim.
Ne demek reis dediğimi yaparsan illaki olur gece de uyuyamiyorsam diyosan tak kulaklığını slow şarkı aç arkadan illaki uyuya kalırsın hayırlı geceler ?Bakacağım kral eyvallah kolay gelsin hayırlı geceler ☺
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga be yemin ederim şu konular için bende çok uykusuz kaldım ama en sonunda deydiEkran kartı için babamı nasıl ikna edebilirim diye düşünüyorum bide uykum yok
Aman aman hiç bulaşma sabır oyunu en az 2 yılın var başlarsan sağlam olman için normalde oynamam ama işte korona sağolsun işsiz kaldık takılıyoruz arkadaşla 4 yıl önce bıraktıydık oyunu bizim zamanımızda başlayıp bırakmayanlar kral oldular ?Ne demek reis dediğimi yaparsan illaki olur gece de uyuyamiyorsam diyosan tak kulaklığını slow şarkı aç arkadan illaki uyuya kalırsın hayırlı geceler ?
Allah kolaylık versin reis inşallah emeğinin karşılığını çok güzel yerlere gelerek alırsın ?İşten yeni geldim