Bu saatte seni uyutmayan şeyi anlatabilirsiniz veya itiraf edebilirsiniz

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Ben onu düşündüğüm için uyuyamıyorum...

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Uyku düzenim bu duruma elverişli değil.

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Kanka
Uyku düzenim bu duruma elverişli değil.
Kanka ne yalan soyliyim ben sporcuyum en geç 11 de yatan biriydim şimdi en erken 3-4 yatış çok kötü yaptı bizi bu uyku düzeni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler benim tek korkum 2-3 sene kullandıktan sonra pil ömrünün çok zayıflaması
Kanka sana bişey diyeyim senin dediğin durum bütün telefonlarda var elbette zamanla bataryası eskiyecek sen eğer bunu daha uzun bir süreye yaymak istiyorsan telefonunu gunde sadece 1 kere şarja tak ve pil bitiyor uyarısından sonra tak o uyarıyı almadan önce kesinlikle takma batarya ya zarar :)

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Ben uyuyacağım finalim var saat 10.00 da :(

Ertansahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kanka

Kanka ne yalan soyliyim ben sporcuyum en geç 11 de yatan biriydim şimdi en erken 3-4 yatış çok kötü yaptı bizi bu uyku düzeni

Kanka sana bişey diyeyim senin dediğin durum bütün telefonlarda var elbette zamanla bataryası eskiyecek sen eğer bunu daha uzun bir süreye yaymak istiyorsan telefonunu gunde sadece 1 kere şarja tak ve pil bitiyor uyarısından sonra tak o uyarıyı almadan önce kesinlikle takma batarya ya zarar :)
Tamamdır kardeşim sağol yorumların için?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Saat gece 03.30da oyunda savaş var her gün onu bekliyorum.Beni bırakıp kendi gibi malın birine giden birini düşünecek değilim cehennemin dibine kadar yolu var.

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Uyku düzenim çok bozuldu. Bütün gün uyuyorum sonra sabaha kadar oturuyorum.

batuhanis1

Asistan
Reaksiyon puanı
26

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Uyku düzenim çok bozuldu. Bütün gün uyuyorum sonra sabaha kadar oturuyorum.
Kanka elinden geliyorsa düzeltmeye calis gün için de dişini şık hatta dışarı çık gez ama uyuma zaten gece eve gelince yorgunluk çöküp uyursun bu 2-3 gün böyle devam eder sonra duzeltirsin zaten :)

BENİ UYUTMAYAN Bİ NEDEN DE FENERBAHCENİN SUAN Kİ DURUMU ASLİNDA FENERBACELİ KARDESLERİM YAKTI SİGARALARİ :(

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Kanka elinden geliyorsa düzeltmeye calis gün için de dişini şık hatta dışarı çık gez ama uyuma zaten gece eve gelince yorgunluk çöküp uyursun bu 2-3 gün böyle devam eder sonra duzeltirsin zaten :)

Daha öncesinde 4-5 Nescafe içerek uyumamaya çalıştım ama hiç bir işe yaramadı. Bir de bunu deneyeceğim. Önerin için teşekkür ederim.[/QUOTE]

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Angel stone mobil oyun ücretsiz.
Bakacağım kral eyvallah kolay gelsin hayırlı geceler ☺️

Daha öncesinde 4-5 Nescafe içerek uyumamaya çalıştım ama hiç bir işe yaramadı. Bir de bunu deneyeceğim. Önerin için teşekkür ederim.
[/QUOTE]
Ne demek reis dediğimi yaparsan illaki olur gece de uyuyamiyorsam diyosan tak kulaklığını slow şarkı aç arkadan illaki uyuya kalırsın hayırlı geceler ?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ekran kartı için babamı nasıl ikna edebilirim diye düşünüyorum bide uykum yok

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bakacağım kral eyvallah kolay gelsin hayırlı geceler ☺
Ne demek reis dediğimi yaparsan illaki olur gece de uyuyamiyorsam diyosan tak kulaklığını slow şarkı aç arkadan illaki uyuya kalırsın hayırlı geceler ?
[/QUOTE]
Aman aman hiç bulaşma sabır oyunu en az 2 yılın var başlarsan sağlam olman için normalde oynamam ama işte korona sağolsun işsiz kaldık takılıyoruz arkadaşla 4 yıl önce bıraktıydık oyunu bizim zamanımızda başlayıp bırakmayanlar kral oldular ?

EnisALP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Ekran kartı için babamı nasıl ikna edebilirim diye düşünüyorum bide uykum yok
Aga be yemin ederim şu konular için bende çok uykusuz kaldım ama en sonunda deydi :) kral sana tavsiye verim baban ne derse yap hatta demezse bile sen söyle babacim şuna ihtiyacjn var mı buna ihtiyacın var mı zamanla alıştıra alıştıra söyleyip alırsın diye düşünüyorum Allah inşallah gonlune göre verir ☺️

Aman aman hiç bulaşma sabır oyunu en az 2 yılın var başlarsan sağlam olman için normalde oynamam ama işte korona sağolsun işsiz kaldık takılıyoruz arkadaşla 4 yıl önce bıraktıydık oyunu bizim zamanımızda başlayıp bırakmayanlar kral oldular ?
[/QUOTE]
Böyle diyince daha bi merak ettim reis msnsjamananajamjs