Bu programı çok seveceksiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byuCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konunun başlangıçta verilen dil dosyaları programın hangi dosyasının içine atılıyor? Çalıştıramadımda...

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Teşekkürler güzel ve iyi bir çalışma olmuş. Bu arada ilk başlarda paylaştığın ve emek verdiğin şeyler ilk göz ağrıların oluyor. Saat başı biri bişi yazmış mı diye giriyorsun foruma ve yazılmadığını görünce moralin bozuluyor. Bilirim o duyguları :) Ben de yaşadım. Mesela 3 gün önce tüm browserları yarıştırdım. Hepsini tek tek test ettim. Anket düzenledim ama beklediğim ilgiyi bulamadım. Sabırlı olmak gerekir. Sana kolay gelsin , çalışmalarında başarılar genç arkadaşım.

Paylaşım için saol---------------> BeYaZaD :clap:

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Konunun başlangıçta verilen dil dosyaları programın hangi dosyasının içine atılıyor? Çalıştıramadımda...

Program kurulduktan sonra dil dosyalarını çift tıkla. Gelen pencerede 2 seçeneği de seç. Sonra sözlük ayarlarından eklediğin sözlükler için ayarlamalar yapabilirsin.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler güzel ve iyi bir çalışma olmuş. Bu arada ilk başlarda paylaştığın ve emek verdiğin şeyler ilk göz ağrıların oluyor. Saat başı biri bişi yazmış mı diye giriyorsun foruma ve yazılmadığını görünce moralin bozuluyor. Bilirim o duyguları :) Ben de yaşadım. Mesela 3 gün önce tüm browserları yarıştırdım. Hepsini tek tek test ettim. Anket düzenledim ama beklediğim ilgiyi bulamadım. Sabırlı olmak gerekir. Sana kolay gelsin , çalışmalarında başarılar genç arkadaşım.

Paylaşım için saol---------------> BeYaZaD :clap:
Teşekkürler Beyazad. Ben okudum senin çalışmanı. Güzeldi merak etme :)

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
e teşekkür ettik büyük?:crying::mrgreen:

asplus10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla iyi bişey gibi ama bunun çevirileri google translate ten beter gibi:)

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş çok peş peşe yazı yazıyorsun dikkat et biraz