7/24
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 51
60,hafta.(Çekiçle sol alttan kırmaya başlayın)
kareyi sağ aşagıya sürükle orda pembe daireyi X işartine dogru birlikat sürükle ama o pembe daireyi süreklemek için birbirini aynı anda sürüklekullanıcı dedi ki:şifre yaz git'e tıkla birşey çıkıyor onu yaz.
ufti, 50'de ne yapıyoruz?
geçtim.
geç kalma cezası 57yi söyleufti dedi ki:kareyi sağ aşagıya sürükle orda pembe daireyi X işartine dogru birlikat sürükle ama o pembe daireyi süreklemek için birbirini aynı anda sürüklekullanıcı dedi ki:şifre yaz git'e tıkla birşey çıkıyor onu yaz.
ufti, 50'de ne yapıyoruz?
geçtim.
kullanıcı dedi ki:biri bana 57'yi anlatsın. takıldım tıklıyom da tıklıyorum yani
subversa dedi ki:@kullanıcı her bi sayfayı 2 kere okudum @online destek'in mesajını deniyorum ama tıklanacak bi yer yok her biyere tıkladım dostum![]()
hepsini çıkart dolu orda en sonunda bitiyor merak etmeexplosive_tx03 dedi ki:arkadaş 47 de ne yapacağız ¿ bisürü dikdörtgen çıakrdım poof
ufti dedi ki:hepsini çıkart dolu orda en sonunda bitiyor merak etmeexplosive_tx03 dedi ki:arkadaş 47 de ne yapacağız ¿ bisürü dikdörtgen çıakrdım poof
FY2005 dedi ki:62. bölüm nedir arkadaşlar? ŞFR: 2 üssü 62 yazıyor. Ama ne yazarsam yazayım kabul etmiyor.
online destek dedi ki:60,hafta.(Çekiçle sol alttan kırmaya başlayın)