7/24
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 51
-BeSTe- dedi ki:31 nee![]()
Geçtim bak simdi ilk kırmızı olan o harfine bas sonra cıkan butona bas,sonra 3e sonra 1e yine cıkan kırmızı butona bas o mantıkla git.
-BeSTe- dedi ki:31 nee![]()
Zibi$ dedi ki:
online destek dedi ki:Zibi$ dedi ki:
O harf bölümü ise beni ugrastırdı ama basit harfleri klavyeden gir.
ekranda gördüklerini klavyeden yaz #&P< diyeZibi$ dedi ki:online destek dedi ki:Zibi$ dedi ki:
O harf bölümü ise beni ugrastırdı ama basit harfleri klavyeden gir.
Nası yani ?
online destek dedi ki:explosive_tx03 dedi ki:14 ne peki yahu be nde orda takıldım
Ordaki beyaz boşlugu blokla,şifre cıkar karsına![]()
:} ;D :} ;D o biraz zor ben 75 takıldımonline destek dedi ki:Du geliyorum 45teyim,bu oyunu bitirmeden cıkmayacagım ^^
senigidibenibilmez dedi ki:47de ne yapacaz acaba. hani ortadan sürekli gri kutular gelip duruyo. sanki vidalanmış gibi BÖLÜM 47 yazıyo. hatırlayan varsa bi zahmet![]()
senigidibenibilmez dedi ki:47de ne yapacaz acaba. hani ortadan sürekli gri kutular gelip duruyo. sanki vidalanmış gibi BÖLÜM 47 yazıyo. hatırlayan varsa bi zahmet![]()
kullanıcı dedi ki:kutuları çekin durun arkadaşlar çıkış çıkıyor
46'da ne vardı yahu?
yazıyı üst sol köşeye götür pembe karenin dışına çıkartma sonra orda bırak aşagı in fare el şeklinde çıkacak biraz yukaru sürükle çıkış yazacakFY2005 dedi ki:oniki yazacaksın
43'te yazıyı sol üst köşeye sürükle gizli çıkışı bul diyor. Nerde bulamadım bir türlü
FY2005 dedi ki:oniki yazacaksın
43'te yazıyı sol üst köşeye sürükle gizli çıkışı bul diyor. Nerde bulamadım bir türlü
*SiRiNe* dedi ki:yaaa 12 bölümde şifre nee yaaa :S