MyNameİsJOHNNY
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 362
Madem birini etiketleyeceksin özel mesaj atarsın ona.
indi fakat nasıl kurulacak ?Madem birini etiketleyeceksin özel mesaj atarsın ona.
Ekli dosyayı görüntüle 134032
Buradan indir sonra içeriden kurulumunu yapabilirsin.
Linux dağıtımında derleme yapman gerekli.indi fakat nasıl kurulacak ?
Bu PPA, Radeon, Intel ve Nvidia donanımı için güncellenmiş X (2D) ve mesa (3D) ücretsiz grafik sürücüleri sağlar. Kaynak
Forumun kullanma amacı aynı sorunu daha sonra insanlar yaşarsa google da aratınca çözüme ulaşabilmeleridir.Sorun halledilmiştir:
Sürücüler yüklenip düzgünce ayarlanmıştır.
İyi günler dilerim.
Neyse ben daha cevap vermek istemiyorum,dalga mı geçiyorsunuz artık ne yapıyorsanız yapın ne diyeyim.Zaten burada yazılan çözümü o kişiye uyguladık o kadar.Forumun kullanma amacı aynı sorunu daha sonra insanlar yaşarsa google da aratınca çözüme ulaşabilmeleridir.
"Sürücüler yüklenip düzgünce ayarlanmıştır."
Böyle bir çözüm sunulmaz. İşlem nasıl yapıldıysa detaylı anlatılır ki bundan sonra aynı sorunu yaşayan insanlar tekrar konu açmadan sorununu çözülsün. Kişisel rant yapmak için buraya gelip sorunun sadece çözüldüğünü yazmanız yanlış. Detaylandırmanız gerektiğini düşünüyorum...
O zaman ilgili mesajı alıntılayarak "yukarıdaki çözümü uyguladık ve sorun çözüldü" gibi bir mesaj yazmanız beklenir. Biraz daha kibar olup eksiğinizi kabullenerek saygı çerçevesinde cevap vermenizi de beklerdim. İyi forumlar.Neyse ben daha cevap vermek istemiyorum,dalga mı geçiyorsunuz artık ne yapıyorsanız yapın ne diyeyim.Zaten burada yazılan çözümü o kişiye uyguladık o kadar.
Neyse,ne biliyorsanız onu yapın siz madem,bu gereksiz tartışmayı devam ettirmeyin yeter.O zaman ilgili mesajı alıntılayarak "yukarıdaki çözümü uyguladık ve sorun çözüldü" gibi bir mesaj yazmanız beklenir. Biraz daha kibar olup eksiğinizi kabullenerek saygı çerçevesinde cevap vermenizi de beklerdim. İyi forumlar.
HaklısınızSorunları özelden paylaşıp çözmek yerine burada konuşup çözelim. Başkaları da bu sayede gelip sorunlarını çözebilir.
Yazıyorlar, ne çözüm uyguladıkları, neyi nasıl yükledikleri vs. hakkında bilgi vermiyorlar. Verilmediğine tepki gösterince de aşırı sinirlenerek kırıcı mesajlar atıyorlar.Sorun halledilmiştir:
Sürücüler yüklenip düzgünce ayarlanmıştır.
İyi günler dilerim.
Sizin dediğiniz şeylerden çok üslubunuzdan dolayı bunu söylediğimi anlamanızı beklerdim,@GNU or NOT'ın dediklerine zaten bende katılıyorum, ayrıca aşırı sinirlendiğim falanda yok,sadece şu konuşmayı kapatın yeter bence.Haklısınız
Bazı arkadaşlarımız özellden arkadaşlara yardımcı oluyorlar sağolsunlar
sonra gelip
Yazıyorlar, ne çözüm uyguladıkları, neyi nasıl yükledikleri vs. hakkında bilgi vermiyorlar. Verilmediğine tepki gösterince de aşırı sinirlenerek kırıcı mesajlar atıyorlar.
Olmaması gereken davranışlar, çok doğru.
Adamın sorununu ("herkesin katkısıyla?") çözüldü. Tartışmayı uzatmanın alemi yok. Herkese iyi forumlar.Sizin dediğiniz şeylerden çok üslubunuzdan dolayı bunu söylediğimi anlamanızı beklerdim,@GNU or NOT'ın dediklerine zaten bende katılıyorum, ayrıca aşırı sinirlendiğim falanda yok,sadece şu konuşmayı kapatın yeter bence.