Bu isteklere hangi telefonu almam daha iyi olur?

gözlüklüçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar aşırı oyun oynayan biri insan değilim telefonda ki zaten 4 senedir nokia c5-03 kullanıyorum kardeşimde android cihaz var ondan clash of clans oynuyorum.Yani alıcağım cihazda fazla oyun oynama gibi bir derdim yok.Ayrıyetten alıcagım telefonun tasarımı iyi olmalı yani hani bazıları bu premıum his konusuna boş bişeymiş gibi bakabilir tabiki ama bende bu konuda hassasım biraz.Tabı tasarım dıyınce akla ilk gelen iphone oluyor haliyle.Bir diğer meselede telefonun dayanıklılığı burdakı dayanıklılık donanımsal olarak dayanıklılık zaten baktıgınız zaman son yıllardakı telefonlar oldukça zarif oldugundan dolayı ha şu ha bu farketmıyor 3 aşa 5 yukarı genelde darbe yıyınce kırık çıkık başlıyor :)) burda benim istediğim şey beni 2-3 yıl rahat kasmadan götürsün .Bu konuda samsung u yermesem olmaz çünkü ben s seriside çevremdekılerde gördüğüm şey 1 yıl olur olmaz (kımısı 6 ayı çıkaramıyor) telefonda sıkıntılar başlıyor kasmalar vs vs.O yüzden samsung a sıcak bakmıyorum.Son zamanlarda kafamda ıphone vardı fakat fikrim değişmeye başladı sebebide şu birincisi pil durumu , genelde herkes şıkayetçiki 5s göre biraz daha iyi pil sunmasına ragmen hala istenilen seviyede değil sanırım herkes çabuk bitmesinden şikayetçi ,ikincisi ise ios un kapalı bir platform olması beni biraz endişelendıyor.Ne gibi derseniz en basitinden bir müzik indirme olayı yok kı en sınır oldugum şey bu paralı uygulamalara yonlendıyor sızı bende koyun değilim halıyle .İşte bu durumda siz giriyorsunuz devreye .İsteklerim belli dostlarım oyun için almıyorum telefonu whatsapp instagram twit ve safariden extra fazla bişey kullanmıycam ama tasarım önemli,pilide çok aşırı kötü olmagı halde sıkıntı olmaz aşırı fazla telefonla ugrasan biri değilim çünkü .Durum bu tavsiylerinizi bekliyorum (birde şunu sorayım.ıphone 6s için iyi söylentiler var safir cam 12mp kamera ,ws ws . sizce eğer bir ıphone alıcısı olsanız 6 yı alırmısınız yoksa 4 ay gibi bir süre bekleyıp 6s alırmısınz ? )

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Son Xperia Z2 premium ve müthiş performanslı bir cihaz...

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok büyük olmasın diyosan Z3 compact öneririm. Şarjı oldukça iyi gidiyor ve performanslı. Güncelleme bakımından iyi. Büyük olsun diyorsan Desire Eye. Şarjı günü kurtarır. Ön kamerası çok iyi. Performans bakımından Z3 compactla bi farkı yok. Güncelleme konusunda Sony'den iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SONY Z3 der susarım Z2 de ki ısınmalar felan giderilmiş 2 gun pil garantisi veriliyor Z2 ye gore 200 mhz bi fark var hızda ama o kadarda öenmli değil ve SONY kalitesi kamera felanda super tasarımıda arkası cam olduğu için bence süper duruyor eğer imkanın varsa kesinlikle Z3 al hiç bi şekilde pişman olmazsın