Bu günlerde evde sağlıklı kalmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan benefe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,678
Merhaba ben lisede okuyan biriyim ve hazır bu günler evdeyden spor yapmak istiyorum evde bir yerlerde dambıl var fakat kaç kg falan bir fikrim yok onu bulup spor yapmak istşyorum ama program bulamadım YouTube dan falan önerdiğiniz bir program var mı varsa atar mısınız teşekkür ediyorum şimdiden

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Fullbody çalışman daha yararlı olacaktır.
Hakan demiray 7 8 senedir takip ettiğim bir hocadır. Araştırarak bir çok videosundan yararlanabilirsin. Tabi diyet önemli. İhmal etme.
Bunlara ek olarak internette bulabileceğin bir çok farklı hareket mevcut. Komplike hareketlerdir bir çok kas grubunu çalıştırman içindir. Ancak ilk zamanlar standart hareketler sana yetecektir. Kendi vücut ağırlığınla yapabileceğin egzersizleride araştırmalısın. Örneğin plank hareketi gibi.

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,678
Fullbody çalışman daha yararlı olacaktır.
Hakan demiray 7 8 senedir takip ettiğim bir hocadır. Araştırarak bir çok videosundan yararlanabilirsin. Tabi diyet önemli. İhmal etme.
Bunlar ek olarak internette bulabileceğin bir çok farklı hareket bulabilirsin. Komplike hareketlerdir bir çok kas grubunu çalıştırman içindir. Ancak ilk zamanlar standart hareketler sana yetecektir. Kendi vücut ağırlığınla yapabileceğin egzersizleride araştırmalısın. Örneğin plank hareketi gibi.
Çok teşekkür ederim umarım işe yarar birazcıkta kas yapmak istiyordum bu iyi oldu tabi evde çok bir şey yapamam biliyorum ama şekle girsin az buçul tekrardan çok teşekkürler

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Çok teşekkür ederim umarım işe yarar birazcıkta kas yapmak istiyordum bu iyi oldu tabi evde çok bir şey yapamam biliyorum ama şekle girsin az buçul tekrardan çok teşekkürler
Ne demek. Hareketin pozisyonuna çok dikkat etmelisin. Hakan hocam açıklıyor diye hatırlıyorum. Örneğin dirsekler hafif kırık omurga düz tutulmalı gibi. Yeterli özen gösterildiği sürece ilk zamanlar evde çalışmanın bir dezavantajı olmayacaktır. :)

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,678
Ne demek. Hareketin pozisyonuna çok dikkat etmelisin. Hakan hocam açıklıyor diye hatırlıyorum. Örneğin dirsekler hafif kırık omurga düz tutulmalı gibi. Yeterli özen gösterildiği sürece ilk zamanlar evde çalışmanın bir dezavantajı olmayacaktır. :)
Teşekkür ediyorum tekrardan anlatıyor evet

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,442
Aynen Pozisyon önemli

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,442
O zaman İlk Doggy pozisyonda Ayakları arkaya açıp kaparsa Belini sağlamlaştırır.
Sonra diğerlerine geçer işi sağlama alsın diye??

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,442
Abi bence bilgilerimizi fazla paylaşmayalım. Spor salonu açalımda sadece Vip hizmet verelim.
Bu bilgilerle köşeyi döneriz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,442
Millet gibi ayda 250 500 1000 gibi rakam vermeyiz 50 TL yeter ? 25 25 kırışırız ?
Ödeme üsulu Bitcoin`le olsun ağa be. Yerimizi bilgilerimizi ifşalamayak diye.

Bu arada arkadaşın konusunu dağıtmak istemem. Sağlıklı kalmak istiyorsa arada sarmısak soğan da yemesini öneririm. Şekerli ürünler baya zararlı şeyler.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567

Bu arada arkadaşın konusunu dağıtmak istemem. Sağlıklı kalmak istiyorsa arada sarmısak soğan da yemesini öneririm. Şekerli ürünler baya zararlı şeyler.
Bitcoin efsane olur he ?

Tatlı ihtiyacı pekmezli su veya meyvelerden iyi gideriliyor. Hemde vitaminli vitaminli

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,678
fantazi yapıcam diye kırmayın oranızı,buranızı ısınmak önemli...
Bitcoin efsane olur he ?

Tatlı ihtiyacı pekmezli su veya meyvelerden iyi gideriliyor. Hemde vitaminli vitaminli

Aynen ya bizim eğitimini verdiğimiz işte fena paralar dönüyor zaten ?
O zaman İlk Doggy pozisyonda Ayakları arkaya açıp kaparsa Belini sağlamlaştırır.
Sonra diğerlerine geçer işi sağlama alsın diye??
Soruyu sordum kenara çekilidim ne muhabbetler dönmüş yav ??? efsane ortam oluşmuş