Bu e-maile dikkat edin!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0ReiS0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Akbankla Hiç Alakam Olmadığı Halde Bana Gelen bi Üç Kağıtçı emailini Sizlerle Paylaşmak istiyorum Lütfen Dikatli Olunuz Ve Bide finansbank adına buna benzer email geldi bunlara inanmayın sakın!

1211.jpg

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
önemli herkes baksın

bence önce sen başlığını düzelt

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
zaten gelir gelmez spam kutusuna düşmüş :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu tür konularda dikkatli olunmalı. Çoğunlukla böyle maillerin ne amaçla gönderildiğini biliyoruz ama bilmeyenler için tekrar etmekte fayda var. Sakın bu tür maillerde gelen linkleri tıklamayız ve hemen bu mailleri siliniz.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
ama akbank.com.tr den gelmiş.

Bu arada lütfen böyle başlıklar açmayalım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence böyle başlıklar açılsın. Bir kere o mailin akbank.com.tr den geldiği belli değil. Hiç bir bankadan mail aracılığıyla böyle bilgilerini güncelleyiniz diye bir posta gelmez. Bu düpedüz sahte bir mail. İsteyen bakabilir buradan...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
önemli herkes baksın

bence önce sen başlığını düzelt

Bence sen Bir an Önce bu Konudan yol Al boş boş konuşcağına Git Kumla oyna birader Konu Başlığında bi Sorun varsa Bunu Yetkililer gerekeni yapar Avukatlık yapma burda!!!!

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ama akbank.com.tr den gelmiş.

Bu arada lütfen böyle başlıklar açmayalım.

OK ozaman sen tıkla orya sana linki atayım bilgilerini güncele Bak bu forumun bi Formülü Var biliyorsan Paylaşcan Bilmiyorsan Sorcan Sen Bilmiyorsun ve Biliyormuş Gibi konuşuyorsun Başlatma Konun Başlığından!!

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
önemli ama herkezn bakması gerekmiyo, kredi kartı kullanmayan insalarda var, daha farklı bi başlık açabilirdin, sağol uyarı içinde...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Benim cep telefonumada mesaj geliyo denizbanktan borcunuzu ödeyin diye sanki kredi kartım var..:D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
BAsit Bi Girişim :D
Bilgisayarla içli dışlı olanların inanmayacağı kadar basit ama asıl problem fazla bilgisi olmayan kullanıcılar ..
Onları da bilinçlendirmek gerekiyor...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
BAsit Bi Girişim :D
Bilgisayarla içli dışlı olanların inanmayacağı kadar basit ama asıl problem fazla bilgisi olmayan kullanıcılar ..
Onları da bilinçlendirmek gerekiyor...

Her önüne gelene tıklamasın bilinci yoksa?
Bilinçsiz kullanıcı yoktur; sazan kullanıcı vardır..!

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Çok basit anlaşılır diyenler..Bunu diyeceğinize o basit şekilde anlamanızı sağlayan şeyleri yazın da bilmeyenler öğrensin.

herkes yazmış çok belli sahte oldugu''diye sazanlar tıklar demişsiniz..

Şimdi soruyorum sahte olduğunu bu kadar basit nasıl anlıyorsunuz?

Ayrıca,bilgileri güncelle- linkine tıklasanız bile sizden isteyeceği bilgilerden mailin sahte olduğn anlayabilirsiniz.Akbank veya başka bankalar asla mail yoluyla internet şifrenizi kredi kartı güvenlik numrasını istemez.

Böyle bir mail aldığınızda en sağlam iş bankanızın müşteri hizmetlerini aramanız.Ve onaylatmanız gerekmektedir.

Unutmayın hiç bir banka atm şifrenizi yazmanızı istemez(internet şifresi ayrı bir olay onu yazmanızı ister ama atm şifresi istemez)

GençAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolasın arkadaşım...işin garip olanı spama düşmüş:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hatta maili açıp bakması bile hata
Direkt çöpe
Telefon ile teyid etsin açmayı kafasına koyduysa
Dünyada bu kadar sazanların hesapları boşaltılıyor ders almayacak mıyız?

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Çok basit anlaşılır diyenler..Bunu diyeceğinize o basit şekilde anlamanızı sağlayan şeyleri yazın da bilmeyenler öğrensin.

Ayrıca,bilgileri güncelle- linkine tıklasanız bile sizden isteyeceği bilgilerden mailin sahte olduğn anlayabilirsiniz.Akbank veya başka bankalar asla mail yoluyla internet şifrenizi kredi kartı güvenlik numrasını istemez.

Böyle bir mail aldığınızda en sağlam iş bankanızın müşteri hizmetlerini aramanız.Ve onaylatmanız gerekmektedir.

Unutmayın hiç bir banka atm şifrenizi yazmanızı istemez(internet şifresi ayrı bir olay onu yazmanızı ister ama atm şifresi istemez)

Tşkler Kardşeim açıklaman İçin İşte bunu anlayamayanlar var Kafayı Başlığa Takmışlar:D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

Mail'deki Türkçe Karakter SOrunu bile kendini ele veriyor zaten arkadaşım ...
Bİ bakışta bellli Ediyo kendini zaten.. Tabii Anlayana

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Herşey bir kenara, postanın sahte olduğu "konu" ve "gönderen" kısmından net bir şekilde anlaşılıyor. Kırmızı ile belirttim aşağıdaki resimde.

1. "AK BANK" değil "AKBANK" tır.
2. Hadi diyelim "AK BANK" doğru, peki ya gönderen kısmında neden "AKBANK" ?

1211copycn9.jpg

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Dünde bana CHP mail geldi. Hotmail adresimde önemsiz mesajlar kısmına düşmüştü. Başlıkta Deniz Baykalın 2009 Ocak ayında şu tarihte (tarihte yazıyordu ama tam tarihi unuttum) yapmış olduğun konferans konuşmasıla ilgili metin içeriği diye bir mail gelmişti. Sanırım o mailde bunun gibi bir şeydi.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bu zamana kadar da bu tip aldatıcı mail olaylarına alışamadıysanız hiç mail kullanmayın daha iyi.