Bedirhan Çolak
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
overclock yapmışşınız galiba ayarsız şekilde sorun olabilir bence bi içine bakın yanmış parça olabilirAz önce sona çektim hepsini fare hareket etmedi PC patlayacak sandım kapatıp açtım yine yaparsam PC patlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamPatlamazda yanlış ayar yaparsanız kullanılamaz hale gelebilir karışamyın en iyisi
yok şu an ama pc yanıyor fan çıkış yerine para koydum 2 dk sonra elime alıp baktım elim yandıoverclock yapmışşınız galiba ayarsız şekilde sorun olabilir bence bi içine bakın yanmış parça olabilir
tamam
yok şu an ama pc yanıyor fan çıkış yerine para koydum 2 dk sonra elime alıp baktım elim yandı
normal,overclock yapmışşınız galiba bence dikkat edin pcnizetamam
yok şu an ama pc yanıyor fan çıkış yerine para koydum 2 dk sonra elime alıp baktım elim yandı
normal overclock yapmışşınız galiba bence dikkat edin pcnize
vallaha şu an uzaktan yazıyorum çok korkuyorum endişelendirmeyin zaten defaulta getirdim ayarlarıHocam naptınız bilgisayarı yakarsınız laptop soğutucusu varsa altına yerleştirin ama nasıl voltaj düşürürsünüz bilmiyorum
gerçekten dikkat edin bence o pcyi yük altına bile sokmayın bence hiç onu dokunmayın bi 3 gün pile falanda takmayın yüksek voltaj yaptınız yanlış şekilde ondan pile takmayın patlayabilir.vallaha şu an uzaktan yazıyorum çok korkuyorum endişelendirmeyin zaten defaulta getirdim ayarları
vallaha şu an uzaktan yazıyorum çok korkuyorum endişelendirmeyin zaten defaulta getirdim ayarları
gerçekten dikkat edin bence o pcyi yük altına bile sokmayın bence hiç onu dokunmayın bi 3 gün pile falanda takmayın yüksek voltaj yaptınız yanlış şekilde ondan pile takmayın patlayabilir.
Ama Bişey Olmama oranı %60 olma oranı %40 veririm
sizi endişledirmek değil amacımız
çok tehlikeli bir hareket yapmış gerçektenHocam neden böyle birşey deniyorsunuz ki laptopu patlatmak istiyorsanız yapmayın adres vereyim bana gönderin :d şaka yapıyorum hocam bir daha deneyin ne kadar ısınıyor diye
çok tehlikeli bir hareket yapmış gerçekten
yani artık o pcyi yük altına sokmak tehlikeliHocam neden böyle birşey deniyorsunuz ki laptopu patlatmak istiyorsanız yapmayın adres vereyim bana gönderin :d şaka yapıyorum hocam bir daha deneyin ne kadar ısınıyor diye
hocam 3 gün sonra geçer mi ?
yani artık o pcyi yük altına sokmak tehlikeli
evet geçmez bi 3 gün beklesin pc falan patlamasın elinde
evet haklısınız olabilir bence arkadaş içindeki parçaları çıkarsın başka bişeye taksın yani dikkatli olsun kısacahocam ayarı ben yapmadım ama anladım ekran kartı gg olmuş olabilir bence
evet haklısınız olabilir bence arkadaş içindeki parçaları çıkarsın başka bişeye taksın yani dikkatli olsun kısaca
İşte Çok Merakın Sonu.
vallaha şu an uzaktan yazıyorum çok korkuyorum endişelendirmeyin zaten defaulta getirdim ayarları
evet şu an pc biraz normal oldu
PATladı sanırım![]()
Konuyu açan arkadaş yanıt vermiyor ya onun şakasını yapıyorum hocam, patlamaz merak etmeyin.hocam ayarları düşürmüş yinede patlama olasığılı neden var ben pek bilmiyorumda
yüksek ve ani voltaj veriyor arkadaş buda bilgisayarın ısınmasına sebep oluyor patlama riski oluşturuyorhocam ayarları düşürmüş yinede patlama olasığılı neden var ben pek bilmiyorumda
Konuyu açan arkadaş yanıt vermiyor ya onun şakasını yapıyorum hocam, patlamaz merak etmeyin.
Patlamaz, en fazla alev alabilir. Pil yanarsa onun patlama riski var ama.yüksek ve ani voltaj veriyor arkadaş buda bilgisayarın ısınmasına sebep oluyor patlama riski oluşturuyor
yanlışım varsa düzeltin
şimdi pile takarsa arkadaş patlama riski oluşturmazmı yani yanma gibiPatlamaz, en fazla alev alabilir. Pil yanarsa onun patlama riski var ama.
Ben de overclock işlerinden pek anlamam, riskli işler.hocam merak ettim bir anda yüksek voltaj verip sonradan düşürmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama arkadaş galiba bilgisayarı kapattı 13 dk önce aktif
Ben de overclock işlerinden pek anlamam, riskli işler.
direk ısınmasına sebep ve garantiden çıkarmısına sebep oluyorbencede bide laptop ise