Gerçek müzikle tanışırlar umarım. ?Sevmiyorum. Metallica daha iyi?
Umarım, çünkü dinledikleri "müzik" "müzik" değil?Gerçek müzikle tanışırlar umarım. ?
bizde phonk dinliyoruz işte nolsunUmarım, çünkü dinledikleri "müzik" "müzik" değil?
Metallica çok iyi. Kıyaslanamaz bts ile. Az son ses dinleyerek okula gitmedim Metallica'yı.Sevmiyorum. Metallica daha iyi?
Büyük bir şarkı listem var sırf bu liste yüzünden her sabah okula 1 saat yürüyerek gidiyorum. ?Dinlerken bana kediler toplanıp birlikte miyavlıyor gibi geliyor. Kısacası bence pek iyi değil. Arap oryantal müziklerini bunun yanında tercih ederim.
Metallica çok iyi. Kıyaslanamaz bts ile. Az son ses dinleyerek okula gitmedim Metallica'yı.
Megadeth, Black sabbath, Metallica, Greenday ve Limp BizKit öneririm.Metallica çok iyi. Kıyaslanamaz bts ile. Az son ses dinleyerek okula gitmedim Metallica'yı.
İsmail, sağdan soldan alttan üstenGrup Vitamin adamdır.
Adamımsın Elviiiin! ??Sevmiyorum. Metallica daha iyi?
Sana uymuyor bana uymuyor, niye? Çünkü kimseye uymuyor. Cringe BTS fanlarını insan olarak tanımadığım için onlar dahil değil.Hiç dinlemedim. Tarzları ne tür insanlara uyuyor bilmiyorum fakat kesinlikle bana uymuyor.
Hocam öyle demeyim ben kpop az çok severim. Blackpink'in şarkıları filan hoşuma gider. Ama bts şarkılarıda klipleride bana uygun değil.Sana uymuyor bana uymuyor, niye? Çünkü kimseye uymuyor. Cringe BTS fanlarını insan olarak tanımadığım için onlar dahil değil.
Yok hocam müzikleri de 5 para etmez.Kpop tarzı bana hitap etmiyor. Sözüm meclisten dışarı ülkemizde “BTS yi sevmiyorum” ile “BTS fanlarını sevmiyorum” cümleleri karıştırılıyor yani nefret beslediğiniz şey müzik değil dinleyenleri