Soru BTS sizce nasıl?

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Dinlerken bana kediler toplanıp birlikte miyavlıyor gibi geliyor. Kısacası bence pek iyi değil. Arap oryantal müziklerini bunun yanında tercih ederim.
Sevmiyorum. Metallica daha iyi?
Metallica çok iyi. Kıyaslanamaz bts ile. Az son ses dinleyerek okula gitmedim Metallica'yı.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Dinlerken bana kediler toplanıp birlikte miyavlıyor gibi geliyor. Kısacası bence pek iyi değil. Arap oryantal müziklerini bunun yanında tercih ederim.

Metallica çok iyi. Kıyaslanamaz bts ile. Az son ses dinleyerek okula gitmedim Metallica'yı.
Büyük bir şarkı listem var sırf bu liste yüzünden her sabah okula 1 saat yürüyerek gidiyorum. ?

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Grup Vitamin adamdır.

Oovv oovv çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
Amerikanlar eskidi bunlar Turkish kovboylar

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Sevmiyorum. Metallica daha iyi?
Adamımsın Elviiiin! ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sevmem fakat sınıftaki kızlardan bir ara bakayım dedim. Bir de Fortnite'a arada insanlar dans edince Dynamite çalıyor. Dynamite dışında hepsi kötü fakat çöp demek çok doğru değil. Seveni var sevmeyeni var. Hoşlanmam veya sevmiyorum deseniz daha iyi. Yani bir erkek olarak 1 şarkısını dinliyorum ve arkadaşlarım dalga geçse bile umursamıyorum.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Bts kitlesi demeyin bana. Ortaokulda gül gibi atlasımın her yerinde koreyi işaretleyip bts yazıları yazmışlardı. O zamandan tramva oldu bu bana her tenefüse çıkarken çantamı toplarım. Bunların bazılarında kafa da olmuyor.???

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Sana uymuyor bana uymuyor, niye? Çünkü kimseye uymuyor. Cringe BTS fanlarını insan olarak tanımadığım için onlar dahil değil.
Hocam öyle demeyim ben kpop az çok severim. Blackpink'in şarkıları filan hoşuma gider. Ama bts şarkılarıda klipleride bana uygun değil.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Kpop tarzı bana hitap etmiyor. Sözüm meclisten dışarı ülkemizde “BTS yi sevmiyorum” ile “BTS fanlarını sevmiyorum” cümleleri karıştırılıyor yani nefret beslediğiniz şey müzik değil dinleyenleri
Yok hocam müzikleri de 5 para etmez.