23 Mayıs 2025 #1 PC Delisi 01 Öğrenci Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 17 Reaksiyon puanı 1 Puanları 1 Yaş 19 Arkadaşlar bir müşterim benden bir ürün sipariş etti ben bu ürünü nasıl yolayacagim ,atıyorum kargo dükkanına gittim ne diyeceğim?
Arkadaşlar bir müşterim benden bir ürün sipariş etti ben bu ürünü nasıl yolayacagim ,atıyorum kargo dükkanına gittim ne diyeceğim?
23 Mayıs 2025 #2 murat zorluu İçerik Ekibi İçerik EkibiTop Poster Of Month Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 3,755 Çözümler 2 Reaksiyon puanı 1,322 Puanları 358 Konum İstanbul/Kartal Ürün göndermek istediğinizi söyleyeceksiniz Size bir paket verecekler Oraya gönderici ve alıcının Ad soyad adres ve telefon bilgilerini yazacaksınız Kapıda ödeme ise bunu belirtmeniz gerekiyor Adrese teslim olup olmadığını belirtmeniz gerekiyor Gönderinizin alıcı mı ? Yoksa gönderici ödemeli mi olduğunu belirtmeniz gerek Zaten kargo ücretini siz ödeyecekseniz sizden anında tahsil edip makbuzunu verirler Alıcı ödeyecekse kapıda ödemeyi alırlar Birde ürünün ödeme şekli; Eğer ürününüzü kapıda ödemeli olarak gönderecekseniz bunuda belirtmeniz gerekiyor Upvote 0 Downvote
Ürün göndermek istediğinizi söyleyeceksiniz Size bir paket verecekler Oraya gönderici ve alıcının Ad soyad adres ve telefon bilgilerini yazacaksınız Kapıda ödeme ise bunu belirtmeniz gerekiyor Adrese teslim olup olmadığını belirtmeniz gerekiyor Gönderinizin alıcı mı ? Yoksa gönderici ödemeli mi olduğunu belirtmeniz gerek Zaten kargo ücretini siz ödeyecekseniz sizden anında tahsil edip makbuzunu verirler Alıcı ödeyecekse kapıda ödemeyi alırlar Birde ürünün ödeme şekli; Eğer ürününüzü kapıda ödemeli olarak gönderecekseniz bunuda belirtmeniz gerekiyor