Broşür Dağıtım İşi Nereden Alınır ?

4lone-sy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar izmirde oturuyorum 17 yaşındayım sigorta vs felan pek bilgim yok ayrıca şuanda umrumda değil bilgisayar parası için broşür dağıtıcam yanıma arkadaş bulabilirim nereye başvurucam ayrıca ortalama olarak kaç tanesine ne kadar para veriyorlar o gün akşamına dağıtıp paramı peşin alacağım düzgün bir broşür dağıtım işi yardım edenlere şimdiden teşekkürler

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Hocam öncelikle selamlar bunun için pek bilgi sahibi olmaya gerek yok eminim yakınlarında bir iş merkezi falan vardır böyle çok merkezi olmayan daha çok esnafların bulunduğu git hocam oraya dükkanlara gir sor abi ben bugün için borşür dağıtmak istiyorum varsa broşürleriniz dağıtmak isterim de yardımcı olan çıkar emin ol benim babamın hırdavatçı dükkanı var beraber çalışıyor emin ol birisi gelsede şu broşürleri dağıttırsak diye aranıyoruz böyle esnafların çoğunun ihtiyacı var böyle şeylere esnaf gez merkezi yerlerden uzak dur.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Yemek işinde olan esnaflar daha çok dağıtım yaptırıyor. Hele ki paket servisleri varsa.

4lone-sy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nasıl yerler yani anlamadım biraz daha açıklarmısınız hani bildiğimiz lokanta dükkanları gibi yerler mi ama bu işi sürekli yapmak istiyorum o zaman nereye başvurmalıyım bu arada buralarda iş merkezi maalesef yok bildiğim kadarıyla üçyol da oturuyorum merkezi yerlerden neden uzakta durayım :)

4lone-sy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar güncel lütfen cevap :)

4lone-sy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mesaj atan yokmu arkadaşlar çalışmak istiyorum lütfen bu konu hakkında bilginiz yoksa bilgisayardan çok iyi anlarım donanım yazılım olarak bilgisayar toplayabilen birisiyim böyle bir iş varmı tamir gibi nerede çalışabilirim

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Yalnız yorucu bi iş. 30 Bin broşür dağıttım ben bir günde kapı kapı 3-4 tane bıraktım sabahın köründe :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kariyer net te vardı be ara bu iş için iş ilanı