Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5x13 son bölümü izledim bi baktım yemekten elimde tırnak kalmamış:blink:
böyle dizimi biter yav.... bir hafta beklenir mi, hadi bekledin diziyi izlerken sürekli aklımda acaba şimdi mi bitecek, kaç dakkası kaldı, nolur şimdi bitmesin.... yeter ul*n bu kadar stres.
son bölüm için "gösterdi ama elletmedi" orda biter mi aga.senartister o kadar küfür yiyeceklerini bile bile orda nasıl bitiriyorlar işin yoksa bi hafta daha bekle
ya arkadaş hakkatende bitmemesi gereken bir diziyi bitiriyolar bak dexter bkunu çıkardı devam ediyor breaking bad gibi dizi bitermi ya keşke 1 sezon daha cekselerdi
14. Bölüm neydi öyle yaa... Bu diziyi ne zaman izlesem 45dk. yerine bir 15-20dk'lık bir sitcom dizisi izlediğimi sanıyorum. 45dk bu kadar çabuk mu biter?
Bu diziden sonra bizim Türk dizilerini izleyipte hoşuna gidecek olan varsa lütfen bu sayfaya yorum yazmasın..
Alttaki linkten sonra başka bişey demeye gerek yok sanırım.
[h=1]Ozymandias[/h]
Bu arada dizi bitiyor yerine koyacak dizi arıyorum varmı önerileriniz? Veliahtı Low Winter Sun pek sarmadı Ray Donovan izliyorum ama onunda hikaye biraz yavan.