Breaking Bad

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
5. sezonun hiç bölümünü izlemedim. Azcık daha durun.
Laf edeni keserim :D

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapmayın eylemeyin spoiler butonuna basmaktan alı koyamıyorum kendimi yarın e2 de gece 11 'de var yeni bölüm orda izlicem

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
05x09 izledim az önce..
Sonra hızlandırılmış bir şekilde tekrar izledim..

Bu dizi gerçekten harika..
Kamera açıları, çekimler..
Seslendirmeler...
Tam yerinde müzikler..
Senaryo kurgusu...
İşleyişteki oturaklık...

Gerçekten beni benden alıyor..
Final sahnesi de bence harikaydı...

Bu dizi nasıl biter ya hala aklım almıyor. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
eyvallah hocam.
himym başlarken bitecek en azından teselli. :)

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://www.dizi-mag.com/the-writers-room-1-sezon-1-bolum-izle-dizi.html
Arkadaşlar yukarıdaki linkte "Writer's Room" adlı programda -programda yapımcılar, oyuncular oluyor ve dizi-film hakkında konuşuyorlar. Çok güzel bir izleyin derim, bölün bitince partı otomatik atlıyor.

Konuşmalardan kesit :
Vince Gilligan(Yapımcı) : İlk başta senaryomuz bu şekilde değildi, Biz Aaron'u(Jesse Pinkman) diziye konu gereği aldık ama sonra süper oyunculuğunu gördük. Gidip dedimki seni 2. sezonun sonunda öldürecektik. Devam edemeden donup kaldı şok oldu.
Bryan (Walter White) : Evet hatta bende ona bir şaka yaptım. Gittim yanına oturttum sonra dedimki ona "Ama merak etme vazgeçtik seni 3. sezonun sonunda öldürücez hayatını 1. sezon daha aldık"

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=307463]Conixcit[/MENTION] valla ben bu jessiye iyice ayar olmaya başladım, tam skylerin bunalımları bitti derken jessi bunalımdan bunalıma giriyor yine. Nys daha falza konuşmayalım spoilere girmesin.

9.bölümün ana teması buydu heralde.
tread lightly

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Inside Breaking Bad bölümlerini mi diyorsun. :) Takıldığım torrent sitesinde bulamadım ama youtube'da var. Bölüm hakkında konuştukları için spoiler olur ona göre.

[video=youtube;RP5_nLyoopU]http://www.youtube.com/watch?v=RP5_nLyoopU[/video]

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Breaking bad yazan bir yer görünce dayanamayıp açıp bakıyorum. Bir yandan da içim içimi kemiriyo spoiler okuyupta heyecanım gidecek diye. Yorum yazan arkadaşlar spoilerden kaçınsınlar yada belirtsinler. Bu gece izleyeceğim torrentten hd indireceğim..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
82zWQH1.png

whitedragon

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Diziyi böyle takip ediyorum :P sonra bana bizim dizileri bak ne güzel seyretmiyormusun diyorlar iki dakika tahammül edemiyorum bu dizi ve biten "24" diye bir dizi vardı efsane oldular..

900x900px-LL-26af84cf_tumblr_lw7qn58NxG1qii6tmo1_500.gif

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Dizi e2 kanalında alt yazılı yayımlanıyor şu anda...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Diziyi sevenler şunu bulup izlesinler. Altyazısı henüz yok ama çok gerekte yok.

mythbusters.s14.breaking.bad.special.hdtv.x264-killers

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
DiKKAT! SPOILER OLABiLiR

fft85_mf3530882.Jpeg

Final sezonunun yayını geçen pazar başlayan TV tarihinin en beğenilen dizilerinden “Breaking Bad”de Jesse Pinkman karakterine hayat veren Aaron Paul, magazin sitesi TMZ’e, dizinin sonunda herkesin öleceğini söyledi.
Ciddi olup olmadığı bilinmeyen açıklamanın ardından dizinin sıkı takipçileri şoke oldu. “Breaking Bad”, kanser olduğunu öğrenince ailesinin geleceğini garanti altına almak için uyuşturucu işine giren kimya hocası Walter White’la Pinkman’in maceralarını konu alıyor.

Kaynak

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bencede...
Ama senarist bir röportajında final bölümünü yazarken ağladım demişti..
Muhtemelen kralı gömeriz. :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Aynen de...
Böyle bir dizinin en az 10 sezon gideri olurdu..
Zaten gidişatı ağır ve oturaklı giden, detayları ince ince işleyen bir yapım.

Ayrıca yeni nesil Holywood filmlerinde bile repliklere işlemiş bir dizi "Bu akşam evde oturup Breaking Bad izleyeceğim.." gibi..

Nasıl bitirirler bu diziyi aklım, mantığım kabul etmiyor. :)

Conixcit-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@Conixcit valla ben bu jessiye iyice ayar olmaya başladım, tam skylerin bunalımları bitti derken jessi bunalımdan bunalıma giriyor yine. Nys daha falza konuşmayalım spoilere girmesin.

9.bölümün ana teması buydu heralde.
tread lightly
Ya hiç sorma
5milyon $ 'ın var yakışıklı herifsin yemin ediyorum nedir bu psiko ayakları mis gibi malikanen var istediğin herşeyi yapabilirsin, sen otur ağla ağla dur hay senin

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ya üşenmeden konunun bütün mesajlarını okudum Soluksuz izledigim tek diziydi hatta gece komple bu diziyi izledigim için 5 hafta boyunca sabah 11 de işe gitmiştim :) Bukadar sarıcak bir dizi yoktur diye düşünüyorum çok başka bir büyüsü var kurgusu falan hiç bir dizide bulamıcağım türde şeyler. İzlemeyen arkadaşlar dizi-mag ten izleyebilirler pazartesini iple çekiyorum yeni bölüm için 1 ay beklemiştim zaman geçmemişti daha önce izlemeye baslayıpta 1 sene bekleyenler varmıs nasıl dayandılar hayret ediyorum :) Abartmadan söylüyorum başladığınız güne lanet edebilirsiniz çünkü bölüm bittiği anda bir sonraki bölümü izlememek çok zor bukadar her bölümde sürükleyici bir dizi görmedim ben. Skyler cadısı her bölümde saatlerce konuşşun yine izlerim :) bu sezon bitmesi kötü olmus sanırım bunun gibi sürekli izleyebilecegim bir dizi daha yoktur.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ya hiç sorma
5milyon $ 'ın var yakışıklı herifsin yemin ediyorum nedir bu psiko ayakları mis gibi malikanen var istediğin herşeyi yapabilirsin, sen otur ağla ağla dur hay senin

masum bir çocuğun ölümüne sebep olmak kolay atlatılacak birşey değil ne kadar meth de üretse :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Oho o çocuğa gelene kadar kimler öldü kimler hepsinin arkasından yas tuttu adam. Bu işler jessiye göre değil arkadaş:) zaten yönetmen jessının tek sezonluk bir karakter olduğunu öleceğini ama sevilince senaryonun değiştiğini söylemişti.