Breaking Bad hakkında

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bu dizi dram dizisi mi ? adam akciğer kanseri filan ama ben izledikçe eğleniyorum ...

bazı sahneler çok komik geliyor ben de mi sorun var anlamadım:lol:

Jesse Pinkman ayrı bi espiri konusu :D

Reaksiyon puanı
2,148
hele introsu yok mu, o müziğin girişi bana da komedi dizisiymiş gibi geliyor :D saul goodman var o da komik geliyor :D ne ararsan var dizide dram aksiyon komedi, özledim valla :)

[video=youtube;KRsuhVkq-2I]http://www.youtube.com/watch?v=KRsuhVkq-2I[/video]

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok süper bir dizi adam kimya hocası ,kanser oluyor ve tek derdi ailesine kendisinden sonra bir şeyler bırakabilmek bunun için uyuşturucu yapmaya başlıyor bir öğrencisiyle ama başları belaya giriyor.dizide her şey var ağırlık,dram,macera arada çok sağlam komedi bölümleri de var.

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5.sezon gelsede dizisiz kaldım ya bunu izledikten sonra diğerlerinden tat alamıyorum :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
BrBa drama dizisi yani hayatın içinde ne varsa o var süper güçler vs saçmalıklar yok. Türkçedeki dram kelimesiyle diziyi izlerseniz yanlış sularda yüzersiniz. Başlasada izlesek tartışmasız yayınlanmakta olan en iyi dizi.

erd_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konusu ilgimi çekmedi, ön yargılıyım galiba

Submarine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Dexter değil ama , harkulade bir dizi..
Yani kurgu olarak bir Dexter kadar değil..
Yinede her yönüyle harika bir dizi en azından bu izlenime kapıldığımı söyleyebilirim.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
konu hortlatalım azıcık . giriş sahnesi ve diğer sahneler , absürd sarı bi çöl havası sanki 5. sınıf komedi filmleri gibi görünüyo dışardan .
ama dizinin türü GERİLİM - DRAMA . En ağır basan kısmı da gerilim bence