Bozuk Modern Warfare 2'nin Sırrı Çözüldü

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Daha piyasaya çıkmadan, yılın oyunları arasında gösterilen Modern Warfare 2'nin PC versiyonlarında sorun olduğu söylenmişti. Ancak işin doğrusu ortaya çıktı, oyunda sorun değil koruma var.

Bir süre önce Modern Warfare 2'nin PC versiyonlarında sorun olduğu haberi ortaya çıkmıştı. Bizde bunu size duyurmuştuk. Oyunu, ön sipariş avantajıyla ele geçirenler, bir an önce oynamak için can atıyordu. Ancak DVD'lerini taktıkları zaman sürücülerin okunmadığını keşfetmişlerdi. Yaygın kanı oyunun medyalarında bozukluk olabileceğiyle ilgiliydi.
Call Of Duty Modern Warfare 2 Wallpaper (1152 x 864)1257757609.JPG

PC kullanıcılarına bu günden önce Modern Warfare 2 yok
Ancak endişeli bekleyiş yapımcı firma Infinity Ward'dan Robert Bowling'in Twitter'ına yazdığı bir mesajla bitti. Bownling 'Eğer oyunu resmi çıkıştan önce ele geçirdiyseniz onları ancak 10 Kasım'da kullanabileceksiniz' açıklamasını yaptı. Yani firmanın oyuna koyduğu bir koruma sayesinde, resmi çıkış tarihine kadar DVD'ler aktif olmuyor. Korsanı bitirmek uğruna Sanal Dedektif'ler tutan firma, anlaşılan aslan payını kimseye kaptırmak istemiyor.
:: Infinity Ward'ın uyguladığı bu taktikle ilgili düşünceler neler?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
peki ustalar ben bu işlerde uzman değilim ama adamlar tutup pcnin tarihini 10 kasıma alırsa dvd aktif olabilirmi acaba ki :) eğer olursa benim fikrimdi diyecem :) ben demiştim ben buldum :)

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
peki ustalar ben bu işlerde uzman değilim ama adamlar tutup pcnin tarihini 10 kasıma alırsa dvd aktif olabilirmi acaba ki :) eğer olursa benim fikrimdi diyecem :) ben demiştim ben buldum :)

PC'nin saatine bakmıyordur. MW 2'yi yüklemek için Steam gerekli, internet bağlantısı üzerinden tarihe bakıyordur.

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yani illaki internet olmak zorundamı hadi neti olmayan birisi oynamak istese ne hyapacak :)

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
yani illaki internet olmak zorundamı hadi neti olmayan birisi oynamak istese ne hyapacak :)

Bir kereliğine nete girip, Steam üzerinden oyunu doğrulatman lazım. Daha sonra da Steam'i Offline çalıştırıp bu dertten kurtuluyorsun.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
geç olsun temiz korsanı çıksın.:)

webspider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir kereliğine nete girip, Steam üzerinden oyunu doğrulatman lazım. Daha sonra da Steam'i Offline çalıştırıp bu dertten kurtuluyorsun.

anladım usta teşekkür ederim... aslında bu tür oyunlardan pek hoşlanmam ama faydalı bilgiler edinmek güzel teşekkürler sağolasın

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
zaten korsanı bitirmenin tek yolu buydu, geçmiş olsun.İnternet üzerinden doğrulatmak, bir de bunu saat başı yaptılar mı tamam.Oyun piyasası kopya oyundan kurtulur. :)

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Şimdilik kırabilen olmadı perşembe gününe kadar sürekli hata veriyor.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
iyi taktik ama onu da hallederler

korsani hic bir zaman bitirmezler sadece farkli sekiller korlar korsan aslinda en iyi satis taktigidir ,en büyük reklam korsandir ,unutmayin bir cogumuzun evinde pc varsa bu korsan oyunlar icin vardir yada windows korsan sayesinde ayakta ,yoksa ne isimiz olur windows la

darkerius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anda popüler oyun download sitelerine düşmüş durumda ve aynı haberde dedikleri gibi çalışmıyor. 11 gb download edip sonra çalışmaması elbette koyar insana :biggrin: 59.99 verip oynayın gibisinden bir mesaj veriyormuş.

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ilacına baktım oyun resmi olarak çıktığında bir kaç gün içinde crack ide gelecektir..

red alert 3 ü ilk çıktığında indirenler bilir oyunda online serial koruması vardı ve internet olmassa çalışmıyor varsa da serial i kontrol edip yine oyuna girişi engelliyordu..

sonra ne oldu ? tüm oyunların başına gelen şey güzel bir crack =)

hele böle çok beklenen bir oyuna isterseniz 100tane güvenlik yazılımı ekleyin bir kaç güne ilacı çıkar rahat olun ,

darkerius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilacına baktım oyun resmi olarak çıktığında bir kaç gün içinde crack ide gelecektir..

red alert 3 ü ilk çıktığında indirenler bilir oyunda online serial koruması vardı ve internet olmassa çalışmıyor varsa da serial i kontrol edip yine oyuna girişi engelliyordu..

hele böle çok beklenen bir oyuna isterseniz 100tane güvenlik yazılımı ekleyin bir kaç güne ilacı çıkar rahat olun ,
Kesinlilikle , 'demokrasilerde' çare tükenmez :P

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Zekice Bi Taktik Ama Korsana Karşı Savaşmak Zor

-mert

Asistan
Reaksiyon puanı
0
razor yada reloaded abilerimiz halleder rahat olunn :)

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar benim sadece ekran kartım kaldırmıyor heralde :) Özelliklerini kısıp oynayabiliriyim?
Ram 2 gb.
İşlemci amd 5000
Ekran ati x 1550

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77

Firmalar için önemli olan kesin korsan çözümü çıkana kadar, orjinal satış yapmak. Daha sonra da oyun efsane olduktan sonra, ücretini düşürüp orjinal satmak. Sabırsızlıkla bekleyen insanları daha da gaza getiriyorlar böyle yöntemlerle.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
O zaman piyasası ölür bu oyunun. İnsanlar denemek ister :)

ferhat_13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
niye 10 kasım özel bir anlamı mı var? bu günlerde de herşey 10 kasıma endeksli sanki... :D

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorun degil onuda acarız istersek silkroadonline de yeni clentin cıkış tarihinden once kurulamaz diye koruma var ama biz gene kuruyoruz o korumayı kırmak max yarım gun ;) ps 3 versiyonu8n bekledigimden benim için sorun yok :D