Soru Böyle Oyun Varmı?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Farm simulator oyunu arıyorum. İlk başlarda elle çalışıp bir ürün yetiştirmekle gelişmek.

Farm oyunlarında ben gördüklerim hepsi traktör sürmeceyle başlıyor. Bazıları stratejik oyun gibi Clickbait oynanış tarzı var.

Adam gibi oyun görmedim henüz.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
Oynamadım ama Farming Sim. Oyunlarına bakabilirsin.

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Stardew valley oynayacağın en iyi çiftlik oyunudur 600 saatim var hayla oynuyom kesinlikle stardew al.

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Ayn dedemiz vefat ediyo ondan bi çiftlik kalıyo bizde modern dünyadan bıkıyoz dedemizin çiftliğine yerleşiyoruz pelikan kasabası var orda insanlarla tanışıyoz evleniyoz mağara var maden yapıyoz gelişiyoz ama oyunda gelişmesi baya vakit alıyo zaman çok hızlı geçiyo kesinlikle tavsiye ederim 24TL ye sonuna kadar değiyo ve oyun tek bi kişi tarafından yapılmış online da var arkadaşınla oynayabiliyosun.

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
_Zaur_ ağaey konu açmış , mesaj yazmazsam olmaz. :D

Big Farm
Farming Simulator
Hay Day
Bizim Çiftlik

Hay Day dışındakileri oynamadım ama.

Bir aralar Facebook'ta Komşu Çiftllik ve Farmville oynuyordum. Ne günlerdi ya.:D?:disappointed:

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
_Zaur_ ağaey konu açmış , mesaj yazmazsam olmaz. :D

Big Farm
Farming Simulator
Hay Day
Bizim Çiftlik

Hay Day dışındakileri oynamadım ama.

Bir aralar Facebook'ta Komşu Çiftllik ve Farmville oynuyordum. Ne günlerdi ya.:D?:disappointed:
Komşu çiftliğine taş attın mı hiç? :D İtiraf et bakiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayn dedemiz vefat ediyo ondan bi çiftlik kalıyo bizde modern dünyadan bıkıyoz dedemizin çiftliğine yerleşiyoruz pelikan kasabası var orda insanlarla tanışıyoz evleniyoz mağara var maden yapıyoz gelişiyoz ama oyunda gelişmesi baya vakit alıyo zaman çok hızlı geçiyo kesinlikle tavsiye ederim 24TL ye sonuna kadar değiyo ve oyun tek bi kişi tarafından yapılmış online da var arkadaşınla oynayabiliyosun.
Vayy güzel bakıcam bunada :D

Geçen Epic'ten Medieval Dinasty aldım köy kurma oyunu ticaret filan. Doğa manzarasıda çok güzel.

Böyle farmcılık gibi bir oyun aklıma geldi sorayım dedim.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Farm simulator oyunu arıyorum. İlk başlarda elle çalışıp bir ürün yetiştirmekle gelişmek.

Farm oyunlarında ben gördüklerim hepsi traktör sürmeceyle başlıyor. Bazıları stratejik oyun gibi Clickbait oynanış tarzı var.

Adam gibi oyun görmedim henüz.
Minecraft gibi mi? Oyun ariyon

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Stardew valley oynayacağın en iyi çiftlik oyunudur 600 saatim var hayla oynuyom kesinlikle stardew al.
Oyunu denemek için internetten indirdim fakat sarmamıştı. Aslında farklı oyunları severim mesela Dont Starve fakat 5-10 saat oynadım sonra baydı. Alışma süreleri çok uzun.

Lowrance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
72
Farming simulator 2019 Oynayabilirsin Cattle and Crops var o da fs19 gibi bunlar daha gerçekçi grafikler daha gerçekçi oynanış sunuyor şey bekleme eline çapa alıp kendim yapacam diyorsan git bahçene 2 domates ek onun dışında stardey valley 2b olmasına karşın çok detaylı oyun farm hayvancılık madencilik geliştirip süt mayonez vs vs esnafa satıyorsun halkla ilişkin karı alabiliyon kendine veya kızsan koca alabiliyon öyle

Warrior_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
174
Komşu çiftliğine taş attın mı hiç? :D İtiraf et bakiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vayy güzel bakıcam bunada :D

Geçen Epic'ten Medieval Dinasty aldım köy kurma oyunu ticaret filan. Doğa manzarasıda çok güzel.

Böyle farmcılık gibi bir oyun aklıma geldi sorayım dedim.
Yok canım ne taşı?? Ama zorda kalınca araklama yaptığım doğrudur.??

Dün yazdım ama ne olmuş da gelmemiş anlamadım.?