Öneri Kingdom Come Deliverance 1 ve 2'yi bitirdim, benzer kalitede oyun öneriniz var mı?

krastfrey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Herkese merhaba,

Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2'yi bitirdim ve gerçekten hayran kaldım. Yapımcı ekip resmen yeni bir tür yaratmış gibi hissediyorum. Oynanış tarzı, atmosferi ve özellikle ana hikâyeyi ilerletmek için yapılan görev yapısı beni fazlasıyla etkiledi.

Bu iki oyunu yakın zamanda art arda bitirdiğim için şu anda başka bir oyun oynayamıyorum; çünkü benzer tatta bir yapım bulmakta zorlanıyorum. Kingdom Come gibi özellikle hikâye odaklı, görevlerle ana senaryoyu ilerlettiğimiz, gerçekçilik hissi güçlü olan oyunlar arıyorum.

Bu tarzda bana önerebileceğiniz oyunlar veya oyun serileri varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler!

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,892
Mount and Blade serisini öneririm.

Dmryk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade II: Bannerlord
bu oyunlardan devam edebilirsin.Akıcı ve Kingdom come kadar olmasada seni sıkmaz ve güzel vakit geçirirsin.

krastfrey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Mount and Blade serisini öneririm.
Mount and blade serisini ben çok benzetemedim. KCD 1 ve 2 ye göre. Daha çok haritadan savaş yönetiyormuşsunuz gibi geliyor.Önerebileceğiniz başka bir oyun veya seri varmı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mount & Blade: Warband
Mount & Blade II: Bannerlord
bu oyunlardan devam edebilirsin.Akıcı ve Kingdom come kadar olmasada seni sıkmaz ve güzel vakit geçirirsin.
Mount and blade serisini ben çok benzetemedim. KCD 1 ve 2 ye göre. Daha çok haritadan savaş yönetiyormuşsunuz gibi geliyor.Önerebileceğiniz başka bir oyun veya seri varmı acaba?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,892
İsterseniz Medieval Dynasty'e göz atabilirsiniz. Hiç deneme şansım olmadı ama benzediğini söylüyorlar.