- Konuyu başlatan
Aynı hayali lisede bende kuruyordum sanra 1.75te bir kaldım daha da artmadıBu foruma gecen sene cevap yazmıstım o zamanlar 1.69 falandım simdi 1.72'yim 3 cm uzamısım Allah izin verirse 1.78 olurum insallah hedefime 6 cm kaldı hadi hayırlısı
Aynı hayali lisede bende kuruyordum sanra 1.75te bir kaldım daha da artmadı
git lys çalış bırak şimdi boyu
1.70 oldum
forumda gezerken gördümde sen 16 yaşındakı 190 adama şaşırmışşsında bizim burda arkadaş var kendisi 18 yaşında 187 -190 boy var kardeşi 15 yaşında adamda 2-2.03 boy var sen düşün neleri var ve vardırda yanikardeş sen ne yaptın o boy ne öyle? :dirol:
hedef yok zaten artık pek önemsemiyorum boyu olduğu kadar olmadığı kader :biggrin:Aferin kardes hedefin 1.80'mi ?
hedef yok zaten artık pek önemsemiyorum boyu olduğu kadar olmadığı kader :biggrin:
bu sene için bıraktım o işleri ygs lys var üniversitede spor yapmayı düşünüyorumHalkisin onemli olan boy degil islevidir
bu sene için bıraktım o işleri ygs lys var üniversitede spor yapmayı düşünüyorum
Buraya yazalı aradan 4 sene geçti şuanda 22 yaşındayım boyum 1.76-1.77 bu saatten sonra artık uzamam 1.83 olmayı çok isterdim ama işte tükürdüğümün genetiği izin vermiyor buna da şükür 1.70'te de kalabilirdik1.77 oldum.
Boydaşım benim1.77 oldum.