- Konuyu başlatan
Aynı hayali lisede bende kuruyordum sanra 1.75te bir kaldım daha da artmadıBu foruma gecen sene cevap yazmıstım o zamanlar 1.69 falandım simdi 1.72'yim 3 cm uzamısım Allah izin verirse 1.78 olurum insallah hedefime 6 cm kaldı hadi hayırlısı
Aynı hayali lisede bende kuruyordum sanra 1.75te bir kaldım daha da artmadı![]()
git lys çalış bırak şimdi boyu![]()
1.70 oldum![]()
forumda gezerken gördümde sen 16 yaşındakı 190 adama şaşırmışşsında bizim burda arkadaş var kendisi 18 yaşında 187 -190 boy var kardeşi 15 yaşında adamda 2-2.03 boy var sen düşün neleri var ve vardırda yanikardeş sen ne yaptın o boy ne öyle? :dirol:
hedef yok zaten artık pek önemsemiyorum boyu olduğu kadar olmadığı kader :biggrin:Aferin kardes hedefin 1.80'mi ?
hedef yok zaten artık pek önemsemiyorum boyu olduğu kadar olmadığı kader :biggrin:
bu sene için bıraktım o işleri ygs lys var üniversitede spor yapmayı düşünüyorumHalkisin onemli olan boy degil islevidir
bu sene için bıraktım o işleri ygs lys var üniversitede spor yapmayı düşünüyorum
Buraya yazalı aradan 4 sene geçti şuanda 22 yaşındayım boyum 1.76-1.77 bu saatten sonra artık uzamam 1.83 olmayı çok isterdim ama işte tükürdüğümün genetiği izin vermiyor buna da şükür 1.70'te de kalabilirdik1.77 oldum.
Boydaşım benim1.77 oldum.