Merhaba abilerim genel olarak hepiniz benden büyüksünüzdür yaşım 16
LİSE 3'e gidiyorum Saglık Meslek Lisesine Benim Bir Kilo sorunum var sizdende bu sorun icin yardım almak istiyorum
Boyum: 1.90
Kilom: 98-100 Arası Degişiyor
1.5 Aydır Spora Gidiyorum 106 Kilodan Bu Kiloya Düşdüm Ama Hızlı vermek istiyorum
Ne Yapmam gerekiyor sporda iyiyim hareketleri dogru yapiyorum agırlıklarım iyi ama diyetimi yapamiyorum en önemli şey diyet ama yapamiyorum cünkü imkanlarım yetmiyor yani etrafımda yapacak şartım yok maddi acıdan degil imkan yok yani :=)
Günlük Yemek Yeme Listem
Evet Arkadaşlar Diyet Listem BU Spora Gidiyorum Pazartesi Carsamba Cuma Sporda 15DK Koşuyorum Normal Sporumu Yapiyorum 2 Saat 2.5 Saat Birşey Sürüyor Toplam Sporum Baya Bir Terliyorum Başta Baya Kilo verdim 2 haftada 3 kilo felan ondan sonra durdu şuan durdu kilo vermem nasıl saglıklı ve hızlı şekilde kilo verebilirim
LİSE 3'e gidiyorum Saglık Meslek Lisesine Benim Bir Kilo sorunum var sizdende bu sorun icin yardım almak istiyorum
Boyum: 1.90
Kilom: 98-100 Arası Degişiyor
1.5 Aydır Spora Gidiyorum 106 Kilodan Bu Kiloya Düşdüm Ama Hızlı vermek istiyorum
Ne Yapmam gerekiyor sporda iyiyim hareketleri dogru yapiyorum agırlıklarım iyi ama diyetimi yapamiyorum en önemli şey diyet ama yapamiyorum cünkü imkanlarım yetmiyor yani etrafımda yapacak şartım yok maddi acıdan degil imkan yok yani :=)
Günlük Yemek Yeme Listem
Pazartesi Ve Sali
Sabah 6:40 Kalkış
Kahvalti Yok Öglen Saat 12'de 1 Tane Cigkofte 1 ayran
Akşam İse Evde Yapılan Yemekten 1 Tabak Ekmeksiz
Akşam Yatmadan 3 Adet Veya 4 Adet Mandalina , Muz Vs.
Carsamba Persembe Cuma
6:40 Kalkış
Kahvalti 8:30 'da Hastanede 3 Adet Puaca(Ufak olanlardan) 1 Adet Çay
Öglen Saat 12 De 2 Adet Döner Veya Dürüm
Cumartesi Pazar
Sabah 11:00 Kalkış
Kahvalti saat 11:30
19:00 Yemek 1 Tabak Ekmekli Veya Ekmeksiz
Nadiren Gün Farketmeden 1-2 ADet Cikolata
Sabah 6:40 Kalkış
Kahvalti Yok Öglen Saat 12'de 1 Tane Cigkofte 1 ayran
Carsamba Persembe Cuma
6:40 Kalkış
Kahvalti 8:30 'da Hastanede 3 Adet Puaca(Ufak olanlardan) 1 Adet Çay
Öglen Saat 12 De 2 Adet Döner Veya Dürüm
Cumartesi Pazar
Sabah 11:00 Kalkış
Kahvalti saat 11:30
19:00 Yemek 1 Tabak Ekmekli Veya Ekmeksiz
Nadiren Gün Farketmeden 1-2 ADet Cikolata

Evet Arkadaşlar Diyet Listem BU Spora Gidiyorum Pazartesi Carsamba Cuma Sporda 15DK Koşuyorum Normal Sporumu Yapiyorum 2 Saat 2.5 Saat Birşey Sürüyor Toplam Sporum Baya Bir Terliyorum Başta Baya Kilo verdim 2 haftada 3 kilo felan ondan sonra durdu şuan durdu kilo vermem nasıl saglıklı ve hızlı şekilde kilo verebilirim