Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

ram4o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim fakat maildeki linke tikladigimda ip adresiniz başka bir bilgisayar tarafından kullanılmaktadır gibi bi uyarı alıyorum sebebi nedir acaba
Bu sorunu çözmenin en basit yolu modeminizi yeniden başlatıp yeni IP almasını sağlamaktır.

ttkaraveli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye varsa alabilir miyim , ratio konusunda endişeniz olmasın. tayfunkaraveli@hotmail.com

1zqg5z6.png

scrapion23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
YSKEwgKmuAAAAAElFTkSuQmCC

bi tanede bana gönderir misniz ?
pirhasandogan@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://s3.dosya.tc/server15/a2Rwgd/zzzzz.png.html
bi tanede bana gönderir misniz ?
pirhasandogan@hotmail.com

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bittürkte uploader ekibindeyim o yüzden davetiye sıkıntısı yaşamıyorum. Ratiosunu yüksek tutmayı başaracak arkadaşlara davetiye atabilirim. Bunun için kullandığınız en son torrent sitesinin ratiosunu gösteren bir fotoğraf ekleyip ve mail adresini yazıp bu konuya cevap atınız. Ama şöyle söyliyim güzel bir rationun resmini çekip daha sonra davetiye aldıktan sonra bittürke ayda bir girip sömürüp çıkarsanız, hesabınızı bloklatırım ona göre. Hak eden ve ihtiyacı olan arkadaşlar alsın.
benim hesabım var ama hiç davetiye vermiyorlar bize üstelik ratiom 1.25 90gb up var nickim mekolac44

ozi33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bende bitturk yada turknova için davetiye arıyorum ama bir türlü bulamadım elinde olan gönderebilcek varsa simdiden tesekkür edıorum lycback@hotmail.com

ozi33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb kardesim resim cekip gönderebilmeyi basaramadım maalesef nedendir bilmıorum gitmıor neyse 2 sitede üyeliğim mevcut ve her ikisindede ratıo oranım 14.55 civarında davetiye gönderirsen sevinirim lycback@hotmail.com