sumer35
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
teşekkür ederim fakat maildeki linke tikladigimda ip adresiniz başka bir bilgisayar tarafından kullanılmaktadır gibi bi uyarı alıyorum sebebi nedir acaba
teşekkür ederim fakat maildeki linke tikladigimda ip adresiniz başka bir bilgisayar tarafından kullanılmaktadır gibi bi uyarı alıyorum sebebi nedir acaba
Bu sorunu çözmenin en basit yolu modeminizi yeniden başlatıp yeni IP almasını sağlamaktır.teşekkür ederim fakat maildeki linke tikladigimda ip adresiniz başka bir bilgisayar tarafından kullanılmaktadır gibi bi uyarı alıyorum sebebi nedir acaba
Bu sorunu çözmenin en basit yolu modeminizi yeniden başlatıp yeni IP almasını sağlamaktır.
benim hesabım var ama hiç davetiye vermiyorlar bize üstelik ratiom 1.25 90gb up var nickim mekolac44Bittürkte uploader ekibindeyim o yüzden davetiye sıkıntısı yaşamıyorum. Ratiosunu yüksek tutmayı başaracak arkadaşlara davetiye atabilirim. Bunun için kullandığınız en son torrent sitesinin ratiosunu gösteren bir fotoğraf ekleyip ve mail adresini yazıp bu konuya cevap atınız. Ama şöyle söyliyim güzel bir rationun resmini çekip daha sonra davetiye aldıktan sonra bittürke ayda bir girip sömürüp çıkarsanız, hesabınızı bloklatırım ona göre. Hak eden ve ihtiyacı olan arkadaşlar alsın.