Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

imposss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben de de arenatr davetiyesi bulunmakta isterseniz ben de size arenatr yollayabilirim leechturk te arıyorum ratio resmi ekliyorum
c0sj1.png

jhon1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnde leecturk var arkadaşım arena tr ile takasa gel

merhabalar ben de de arenatr davetiyesi bulunmakta isterseniz ben de size arenatr yollayabilirim leechturk te arıyorum ratio resmi ekliyorum
c0sj1.png

Bende leechturk davetiyesi var arkadaşım arena tr ile takas

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sevgili SDN ailesi;
Bitmekte olan bu yaz döneminde üni için evimden ve dolayısıyla internetimden uzun bir süre mahrum kalacağım :)
Bende diyorum ki enazından film indireyim boş vakitlerimde izlerim, ama film'de öyle her yerde yok hele ki bittürk'tekiler :D
Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu :)
Elinde bittürk davetiyesi olan varsa yollayabilir mi acaba :)

kaganaydin33@gmail.com

şimdiden teşekkürler :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İnternetten nasıl mahrum kalıyosun? İdm yükle sonra üniversitenin interneti sayesinde izleme sitelerinden hızlıca indir. :)

Geçen sene yurdumda torrenti kapatmışlardı ama bu sene gideceğimde kapatmayı bilmiyorlarmış. :D Bilen birisini de çağırmadıklarına göre torrent kullanabilicem ama aşırı yüklenmemek gerek diğerleride kullansın. :)

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bittürke erişim engellendi.Dns ayarı yapman lazım en son baktığımda üyelikleri açıktı.Upload hızın ve ratio örneği gönder başka torentlerden davetiye göndereyim

Benim upload hızım 2 download 20 arkadaşım.Mümkünse bittürkten veya arenadan davetiye gönderirsen sevinirim.Zira 2-3 aydır bir Allahın kulu çıkmadı arenadan gönderecek.:biggrin::biggrin:Ratiom turktorrentte 25 civarı.

MyFerhat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Televizyon izlemiyorum takip ettiğim bir kaç dizi var leyla ile mecnun,behzat ç. gibi bunlarıda internetten indirip izliyorum televizyon gerçekten sıktı reklamlarından bıktım eğer gerçekten bi yayını kaldırabilme şansım olsaydı bu flash tv olurdu

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Benim upload hızım 2 download 20 arkadaşım.Mümkünse bittürkten veya arenadan davetiye gönderirsen sevinirim.Zira 2-3 aydır bir Allahın kulu çıkmadı arenadan gönderecek.:biggrin::biggrin:Ratiom turktorrentte 25 civarı.

Mesajı okudun mu :) Bittürk sitesi mahkeme kararıyla kapatıldı,dns değiş zaten üyelikleri açık.

Senin türktorrente üyeliğin varsa daha ne arenayı istiyorsun .Hem arena ve leechtürkte zor upload yapılıyor türktorrent gibi kolay değil.

Bir davetiyem vardı onuda bu forumdan arkadaşa yolladım.Olunca zaten buralarda paylaşacağım lakin gerçekten kulanan kişiye davetiye verecem,kendini tatmin etmek için sitelere üye olan bir sürü adam var.

vestham

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesajı okudun mu :) Bittürk sitesi mahkeme kararıyla kapatıldı,dns değiş zaten üyelikleri açık.

Senin türktorrente üyeliğin varsa daha ne arenayı istiyorsun .Hem arena ve leechtürkte zor upload yapılıyor türktorrent gibi kolay değil.

Bir davetiyem vardı onuda bu forumdan arkadaşa yolladım.Olunca zaten buralarda paylaşacağım lakin gerçekten kulanan kişiye davetiye verecem,kendini tatmin etmek için sitelere üye olan bir sürü adam var.

Teşekkürler açıklama için okudum özel mesajınızı.Biliyorum daha zor upload edildiğini ancak sadece kalitesinden dolayı üye olmak istiyorum.Yoksa kendimi tatmin gibi bir amacım yok.Olunca ihtiyacı olan bir arkadaşa gönderme fikriniz de çok güzel.İyi akşamlar.

BTUzmanı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar beyondhd.org davetiyesi olan varsa çok çok rica edicem.çok müteşekkir olucam.lütfen

Polorh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uyelilker açık.hucuuuum. şu an itibariyle. (bitturk için.)

Nugets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir müddet üyelikler açıktır bilginize. Davetiyeye gerek yok.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tüh bende noel baba gibi davetiye saçmaya gelmiştim :D :D