merhabalar ben de de arenatr davetiyesi bulunmakta isterseniz ben de size arenatr yollayabilirim leechturk te arıyorum ratio resmi ekliyorum![]()
Bittürke erişim engellendi.Dns ayarı yapman lazım en son baktığımda üyelikleri açıktı.Upload hızın ve ratio örneği gönder başka torentlerden davetiye göndereyim
Benim upload hızım 2 download 20 arkadaşım.Mümkünse bittürkten veya arenadan davetiye gönderirsen sevinirim.Zira 2-3 aydır bir Allahın kulu çıkmadı arenadan gönderecek.:biggrin::biggrin:Ratiom turktorrentte 25 civarı.
Mesajı okudun muBittürk sitesi mahkeme kararıyla kapatıldı,dns değiş zaten üyelikleri açık.
Senin türktorrente üyeliğin varsa daha ne arenayı istiyorsun .Hem arena ve leechtürkte zor upload yapılıyor türktorrent gibi kolay değil.
Bir davetiyem vardı onuda bu forumdan arkadaşa yolladım.Olunca zaten buralarda paylaşacağım lakin gerçekten kulanan kişiye davetiye verecem,kendini tatmin etmek için sitelere üye olan bir sürü adam var.
kardes bana arenatr davetiye yollayabilirmisin?merhabalar ben de de arenatr davetiyesi bulunmakta isterseniz ben de size arenatr yollayabilirim leechturk te arıyorum ratio resmi ekliyorum
![]()
Pardon yanlış oldu.davetiye kodu gönderebilecek varmı