Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Demonoid e üyeyim, bu siteye her girişte "davetiyelerin para karşılığı satılmasının suç olduğu ve bunu yapanların üyeliklerinin bitirileceği" hatırlatılıyor...bittorent ANLI ŞANLI TÜRK SİTESİ VEDE TABİİ Kİ MÜSLÜMAN ... Ama 10 euraya 1 aylık ü
ye olun diyorlar...Ulan diyorum Bu dünyanın en karaktersiz Milleti kim ve dini ne?????????
Referanssız istemeyin boşu boşuna kirlilik. Refeansınız yoksada açık bir torrent sitesinden başlayın bu işe hem işi öğrenirsiniz. Hemde o size referans olur (rationuz)
arkadaşlar bi davetiye ben rica edebilirmiyim yüksek seviyede upload yaparım cok ihtiyacım var davetiye ye yardımcı olursanız sevinirim crazy_qarizma71@hotmail.com
arkadaşlar bi davetiye ben rica edebilirmiyim yüksek seviyede upload yaparım cok ihtiyacım var davetiye ye yardımcı olursanız sevinirim crazy_qarizma71@hotmail.com