ekrem erkan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bana davet kodu gönderirseniz COK MEMNUN OLUCAKSINIZ NELER YAPICAĞIMI GÖRÜCEKSİNİZ

Elimde 1 adet davetiye mevcut. Hayrına vermeyi düşünüyorum ama şartlarım var:
1. SDN'de en az 200 mesajınız olmalı.
2. En az 2 torrent sitesinde ratio (oran) yüksek olmalı ve bunu kullanıcı adını da içine alacak şekilde ekran görüntüsü alarak kanıtlamalısınız.
3. Yukarıdaki 2 şartı sağlıyorsanız ve Gmail uzantılı bir mail adresiniz varsa davetiyeyi gönderebilirim.
200 mesaj istiyorum çünkü bu kardeşlik ortamından olmayana davetiye vermek istemiyorum. Konuyu görüp 3-5 mesaj atıp davetiye istemeyin.
Ratio görmek isteme sebebim ise daha önce buradan bir arkadaşa davetiye vermem ve siteden banlanmasıdır. Davet edilen kişilerin banlanması onu davet eden kişiyi zan altına koyar. Ek olarak davetimle gelen arkadaş iyi bir oran yakalayınca bundan benim de bonus almamdır.
Gmail istiyorum çünkü daha önce hotmail adresine davetiye göndermem ve davetiyenin boşa gitmesidir.
Ek olarak Bitturk'te genelde türkçe film, türk dizileri vb. paylaşımlar yapılıyor. Eğer ilgi alanınızda değilse lütfen boşa davetiye istemeyin.
Ayrıca yukarıda yazdığım şartlara uymayanlar lütfen rahatsız etmesinler. Davetiye isteğini özel mesaj yoluyla iletin. Konuya yazarsanız büyük ihtimalle göremem.
emre_ozkulluk@hotmail.com Bi davetiye rica edebilirmiyim? Aylardır arıyorum!! Gönderenden Allah Razı olsun