Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

ekrem erkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana davet kodu gönderirseniz COK MEMNUN OLUCAKSINIZ NELER YAPICAĞIMI GÖRÜCEKSİNİZ:cool:

esatpasha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde 1 adet davetiye mevcut. Hayrına vermeyi düşünüyorum ama şartlarım var:

1. SDN'de en az 200 mesajınız olmalı.
2. En az 2 torrent sitesinde ratio (oran) yüksek olmalı ve bunu kullanıcı adını da içine alacak şekilde ekran görüntüsü alarak kanıtlamalısınız.
3. Yukarıdaki 2 şartı sağlıyorsanız ve Gmail uzantılı bir mail adresiniz varsa davetiyeyi gönderebilirim.

200 mesaj istiyorum çünkü bu kardeşlik ortamından olmayana davetiye vermek istemiyorum. Konuyu görüp 3-5 mesaj atıp davetiye istemeyin.

Ratio görmek isteme sebebim ise daha önce buradan bir arkadaşa davetiye vermem ve siteden banlanmasıdır. Davet edilen kişilerin banlanması onu davet eden kişiyi zan altına koyar. Ek olarak davetimle gelen arkadaş iyi bir oran yakalayınca bundan benim de bonus almamdır.

Gmail istiyorum çünkü daha önce hotmail adresine davetiye göndermem ve davetiyenin boşa gitmesidir.

Ek olarak Bitturk'te genelde türkçe film, türk dizileri vb. paylaşımlar yapılıyor. Eğer ilgi alanınızda değilse lütfen boşa davetiye istemeyin.

Ayrıca yukarıda yazdığım şartlara uymayanlar lütfen rahatsız etmesinler. Davetiye isteğini özel mesaj yoluyla iletin. Konuya yazarsanız büyük ihtimalle göremem.

hayrına vercen şart koşuyon :D de get ya :D

---------- Post added at 20:22 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

1. resim arena-tr deki üyeliğimin
2. resim Leechturk teki üyeliğimin
3. resim iptorrents teki üyeliğimin (buraya yeni başladım sayılır)
4. resim demonoid deki üyeliğimin (buraya da yeni başladım)

şimdi arkadaşlar benim isteğim btn ve chdbits verebilecek olan arkadaş varsa eğer inanın pişman olmaz onu başta belirtmek isterim eğer davetiye gönderebilecek olan arkadaş varsa esatpasha@hotmail.co.uk adresine gönderebilirlerse çok memnun olurum simdiden teşekkürler.

15582.jpg

15535.jpg

15550.jpg

15570.jpg

melanets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitturk varsa rica edebilir miyim acaba? seelman[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

egeli35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir davetiyede ben alabilirmiyim acaba aslancimbom_45@hotmail.com şimdiden çok teşekkürler.

---------- Post added at 00:18 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

seyfi arkadaşım bana da bir davetiye gönderebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler aslancimbom_45@hotmail.com

sumi885

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr ve turktorrent üyeliklerim var.ikisindede ratio oranım iyi.bitturku hiç denemedim.varsa bende bir tane alabilirmiyim. m_s497@hotmail.com

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:35 ----------

Blacksoul devlet dairesine memur mu alıyon sen ya :D bu kadar kasmana ne gerek var kardeşim.arena ya da turktorrent a da üyeliğim var.söyle nickini mesaj atayım arena dan mesela.al sana kanıt o zaman...

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
turktorrent davetiyen var mı arkadaşım ?

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2 bitturk.net davetiyem var.bu aralar kuzeygüneyi de hdtv olarak sunuyorlar her hafta.sadede gelelim.eskiden olsa hayrına dağıtırdım.ama bir torrentleech üyeliği için aylarca süründüm.artık ben de hayrına iş yapmayacağım.Benim görüşümdür.Polemik istemiyorum.
paypalden ödemek isteyen
yada fileserve premium verecek olan varsa pm'e buyursun.
Geri kalan rahatsız etmesin lütfen.
Teşekkürler

joyberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pumperking,

aylarca süründün mü gerçekten?

herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim..

ytcns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkcası ben de 1.5 ay önce mailime ya da pm me davetiye kodu gönderilmesini rica ettim ama malesef olumlu sonuçlanmadı.

İyi bayramlar herkese.

emrh10990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam acil davetiyeye ihtiyacım var saygılar emo-1453[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

Shizofhiren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben davetiyesiz denedim davetiye code s ordu davetiye yollaya bilirmisiniz tşk..

---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

farukdagci[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

lawyer73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar,

Arena-TR davetiyesini uzun zamandır aramaktayım. yolmezz@gmail.com adresine davetiye rica edebilirmiyim. Yardımınız için teşekkürler.

ramses75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar banada davetiye gönderebilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
ramses75[MENTION=7714]Super[/MENTION]posta.com