Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

YAREM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sağlam bir torrent kullanıcısıyım.arşivimde
180 film
280 nintendo wii oyun
60 ps3 oyun
Mevcut daha önce torrentturkey de paylaşımım vardı fakat site kapandı.davetiye verebilirseniz paylaşımıma buradanda devam edebilirim.

orhantckaratas@gmail.com

montevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaş geçen haftalarda üye alımı vardı.giridm üye oldum.diziden bo lbişey ve yeni filmlerin dvdripinden başka bir şey bulamdaım.kendi ripleri zaten ,hdtvler, az bulunuyor.3 dosya çektim akşama da şutladırlar.ebe şuuruszlar türkiye de nerede 1 mbitten fazla uploadlı insna var.onu geçtim adamlar benim çektiğim dosyayı çekmiyor diye ben ne yapayım.ruslara takılıyorum adamlar çok attıalr ama şimdi atmıyorlar.yıllar önceki dosyaları bile rahatlıkla alaibliyorsun.daha bugün 1 kişiden formula 1 2008 araç üstü kamera çekimini indirdim.şimdi ben bunu seed de edicem niye mi, o tek kişi bana vazgeçmeden gönderdi.kurallarını biarz değiştirmeli türk torrent siteleri.bir de şuna sinir oldum arkadaş tama m dsmartı çeken yegane rip gurubu sizde,türk dizileri kayda değer kaliteye ulaşıncaya kadar size rakip değilim, ama gidip şifreisz kanalalrın altına neden logo atıyorsunuz?sistemimi kurduğumda hdripi göreceksiniz deyip gece gece kafaytı buldum diyeyim

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
hala açılmıyor sizde de öyle dimi

kaanulusoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rica etsem bende davetiye alabilirimiyim eskiden bittürk e üyeydim site güncellemesinde benim üyelik arada kaynadı. şuanda türktorrent üyesiyim sizi mahcup etmem şimdiden teşekkürler... :D kaan_ulu_94@hotmail.com

chaghrie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rica etsem ben de alabilir miyim? chaghrie[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

babnik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de alabilir miyim davetiye?

nemendes[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

kgn.dursun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kgn.dursun[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

bana da yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

darkerx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm bir davetiyede varsa ben alabilir miyim? psycosis__[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com

dewoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a rica etsem banada davetiye gönderirmsiniz? antibiyotiq[MENTION=25329]windowslive[/MENTION].com Teşekkürler..

code64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burda olan varsa davetiye gönderebilirim bir tane

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

kimse yok heralde ben gittim

shaltaytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
eğer mümkünse shaltaytr[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com
adresine de davetiye gönderebilir misiniz?
teşekkürler,

burakn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba
mümkünse banada gönderebilir misiniz davetiye :)
çok sevinidirik olurum gerçekten ...
easycomq[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com.tr
şimdiden çok teşekkür ederim

kaanalpaga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba
sınırsız internet aldım ve 1 tb lık da hardiskim var kendime arşiv yapmak istiyorum.davetiyeyi mehmet_donen@hotmail.com adresine gönderirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Elimde 1 adet davetiye mevcut. Hayrına vermeyi düşünüyorum ama şartlarım var:

1. SDN'de en az 200 mesajınız olmalı.
2. En az 2 torrent sitesinde ratio (oran) yüksek olmalı ve bunu kullanıcı adını da içine alacak şekilde ekran görüntüsü alarak kanıtlamalısınız.
3. Yukarıdaki 2 şartı sağlıyorsanız ve Gmail uzantılı bir mail adresiniz varsa davetiyeyi gönderebilirim.

200 mesaj istiyorum çünkü bu kardeşlik ortamından olmayana davetiye vermek istemiyorum. Konuyu görüp 3-5 mesaj atıp davetiye istemeyin.

Ratio görmek isteme sebebim ise daha önce buradan bir arkadaşa davetiye vermem ve siteden banlanmasıdır. Davet edilen kişilerin banlanması onu davet eden kişiyi zan altına koyar. Ek olarak davetimle gelen arkadaş iyi bir oran yakalayınca bundan benim de bonus almamdır.

Gmail istiyorum çünkü daha önce hotmail adresine davetiye göndermem ve davetiyenin boşa gitmesidir.

Ek olarak Bitturk'te genelde türkçe film, türk dizileri vb. paylaşımlar yapılıyor. Eğer ilgi alanınızda değilse lütfen boşa davetiye istemeyin.

Ayrıca yukarıda yazdığım şartlara uymayanlar lütfen rahatsız etmesinler. Davetiye isteğini özel mesaj yoluyla iletin. Konuya yazarsanız büyük ihtimalle göremem.