Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaslr kolay gelsın her yere yazmak uzereyım ama kımse bakmıyo ılgılenmıyo bana acıl bitturk.net davetıye kodu lazım seven_olur21@hotmail.com şimdiden tşkler.....?
arkadaslar ltf rıca edıyrum bana acıl lazım cafe ısletıyom elınızde davetıye kodu varsa bana bıtane verebılırmısınız....¿ kolay gelsın tşklerr msn seven_olur21@hotmail.com
arkadaşlar davetiye yollayan arkadaşları mahyçup etmem aksine çabuk imkanlar yaratabiliyorum.Ve hemen sizlerle paylaşabilirim.TL davetiyesi alırsam çok memnun olurum.Birkaç güne elde ettiğim davetiyelerle sizlere bende yardımcı olurum.
Merhaba Arkadaşlar. gencbeyin34 nickli arkadaşımız sayesinde arena-tr hesabım oldu. sonuçları sizinle paylaşmak istedim. arena ya üye olup profil görüntüleme yetkisine sahip olan arkadaşlar verilerimi kontrol edebilirler. sırf bu iş bir de seedbox edindim. Tekrar belirtmem gerekirse paylaşımcı biriyim ve güvenirlilik konusunda problem yaşamazsınız. referans olduğunuza pişman olmazsınız.