Bitturk.net Davetiye Dağıtımı

umut2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaslr kolay gelsın her yere yazmak uzereyım ama kımse bakmıyo ılgılenmıyo bana acıl bitturk.net davetıye kodu lazım seven_olur21@hotmail.com şimdiden tşkler.....?

Ersuner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da bir adet davetiyeyi ö.m. ile gönderebilirseniz çok memnun olurum ...
Şimdiden çok teşekkür ederim ...

umut2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ltf rıca edıyrum bana acıl lazım cafe ısletıyom elınızde davetıye kodu varsa bana bıtane verebılırmısınız....¿ kolay gelsın tşklerr msn seven_olur21@hotmail.com

welt91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir davetiye kodu gönderebilir misiniz bana? (((cihan_arik_91@hotmail.com)))

Referansım:

daronik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar davetiye yollayan arkadaşları mahyçup etmem aksine çabuk imkanlar yaratabiliyorum.Ve hemen sizlerle paylaşabilirim.TL davetiyesi alırsam çok memnun olurum.Birkaç güne elde ettiğim davetiyelerle sizlere bende yardımcı olurum.

setechra29@hotmail.com

astrolevent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimdeki Bittürk davetiyesine karşılık olarak R10 davetiyesi arıyorum. İlgilenenler pm atabilir.

yated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar. gencbeyin34 nickli arkadaşımız sayesinde arena-tr hesabım oldu. sonuçları sizinle paylaşmak istedim. arena ya üye olup profil görüntüleme yetkisine sahip olan arkadaşlar verilerimi kontrol edebilirler. sırf bu iş bir de seedbox edindim. Tekrar belirtmem gerekirse paylaşımcı biriyim ve güvenirlilik konusunda problem yaşamazsınız. referans olduğunuza pişman olmazsınız.

1- bitturk

2-

1295584007.png

3-

ekran3.png

By fsdfsetn at 2011-05-14