BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
%0,5 ihtimalle mi ? ?Mesela Minecraft'da Orman çocuğu demiş olabilir![]()
%0,5 ihtimalle mi ? ?Mesela Minecraft'da Orman çocuğu demiş olabilir![]()
???Mesela Minecraft'da Orman çocuğu demiş olabilirBence girmez ama sizlere de bir sormak istedim.
%0,5 ihtimalle mi ? ?
doğru bi şeye yaramaz oyundan banlasınOrjinal İsmi Soy İsmi Belli Değilse Asılsız Kişiyi Şikayet Etmekten Kendide ceza yiyebilir yok yere hukuki işlemlerle ugrastırdığı için
doğruOrjinal İsmi Soy İsmi Belli Değilse Asılsız Kişiyi Şikayet Etmekten Kendide ceza yiyebilir yok yere hukuki işlemlerle ugrastırdığı için
O zamana kadar Riot batar.Aslında ciddi olmak gerekirse Riot Games'in Türkiye Müdürlüğü var.Polis isterse oradan logları isteyebilir. Ama belki günler sürer belki de haftalar. Bilemiyorum.
OC hem Official Character (Gachadan Anlarsiniz.) demek hem de sey..Bende birşey sormak istiyorum. Diyelim ki birisi oyunda chate bir '' oc'' yazdı. Yazan kişi küfür olarak yazsa bile bu harflerden başka kelimeler türetilebilir. Küfüre girer mi ? Umarım bu mesaj yüzünden ceza almamKüfür etmedim ama tedirgin oldum nedense
![]()
arkadaşlar anlamak istemiyor ama bir sonuç alamayacak.Bu konu hala çözüme ulaşmadı mı?