- Reaksiyon puanı
- 4,602
Bu arada beyler araştırdım nette küfür etmenin cezası 3 milyar 750 milyon tl imiş (!)
Ben 1000 trilyor diye gördüm (!)Bu arada beyler araştırdım nette küfür etmenin cezası 3 milyar 750 milyon tl imiş (!)
ya uğraşma başvursan bile ertleme yada para cezası veririler cValorant adlı oyunda birisi benim anama küfür etti.
Ben bundan şikayetçiyim para cezası, hapis cezası gibi bir işlem uygulanabiliyor mu?
Video kaydını aldım onun sesi videoda var benimde sesim videoda kayıtlı.
Nasıl şikayetçi olucağum şikayet etmek için belli bir yaş sınırı var mı?
Küfür eden kişi sanırım 18 yaşından büyük
report et bi 2 hafta moyuna girmesinAnneni s* dedi o* çocuğu dedi ve ben hiçbir şey yapmayım mı? şikayette bulunurken herhangibi bir para vermemiz gerek mi nereye şikayettte bulunacaksak
Bulunmaya çalışacağım
elinizde ss varsa gidip mahkemeye verin bence belki ceza almaz ama uğraşsın miilete küfür etmki klavye delikanlılığı yapmayı marifet sanıyo bazı salaklarboş boş cevap vermişsiniz gerçekten bilgili olan biri yok mu aranızda?
İnternette 6 ay hapis falan diyorda tam inanamadım avukat tandığınız falan yokmuboş boş cevap vermişsiniz gerçekten bilgili olan biri yok mu aranızda?
6 ay yada para cezası verilebilir ertelemede olabilirboş boş cevap vermişsiniz gerçekten bilgili olan biri yok mu aranızda?
Technopat'daki arkadaşlar düzgün cevap vermiş buradakiler gibi boş boş konuşmamışlarGerçekten boş yorum yapmışsınız.Adam ya tazmina yada 6 ay alır.
Oyunlarda küfür eden birine dava açılabilir mi?
Merhaba , LoL , Valorant , vb gibi oyunlarda küfürün dozunu abartan oyuncular elbet gelmiştir size de. Bu insanlardan birine dava açmak istesem ne olur? Başarılı olur mu ? Merak ettim. Avukat biri varsa cevaplarsa sevinirim.www.technopat.net
hakaret suçu 6 aydan 2 yıla kadar uzanabilir buda küfürün ağırlına bağlıİnternette 6 ay hapis falan diyorda tam inanamadım avukat tandığınız falan yokmu
Klavyeyi 10 yaşındaki çocuk eline alıyo ne küfür biliyorsa hepsini ediyor çok saçma bence ceza almaları gerekelinizde ss varsa gidip mahkemeye verin bence belki ceza almaz ama uğraşsın miilete küfür etmki klavye delikanlılığı yapmayı marifet sanıyo bazı salaklar
Avukat tanıdık ne arasın bizdeİnternette 6 ay hapis falan diyorda tam inanamadım avukat tandığınız falan yokmu
Ya dava açsan ne olacak.En fazla oyunda raporlayabilirsin.boş boş cevap vermişsiniz gerçekten bilgili olan biri yok mu aranızda?
ben yardımcı oluyorumTechnopat'daki arkadaşlar düzgün cevap vermiş buradakiler gibi boş boş konuşmamışlar
Nereye başvurup şikayet ediceğimhakaret suçu 6 aydan 2 yıla kadar uzanabilir buda küfürün ağırlına bağlı
O zaman herkes birbirine sövsün.İnternette illa bir cezası vardırYa dava açsan ne olacak.En fazla oyunda raporlayabilirsin.
Technopat'a gidin o zaman.Technopat'daki arkadaşlar düzgün cevap vermiş buradakiler gibi boş boş konuşmamışlar
Para cezası olunca parayı sana vermiyorlar ?Valorant adlı oyunda birisi benim anama küfür etti.
Ben bundan şikayetçiyim para cezası, hapis cezası gibi bir işlem uygulanabiliyor mu?
Video kaydını aldım onun sesi videoda var benimde sesim videoda kayıtlı.
Nasıl şikayetçi olucağum şikayet etmek için belli bir yaş sınırı var mı?
Küfür eden kişi sanırım 18 yaşından büyük
Sence oyuna girenlerin ip adresindne kimlikleri rahatlıkla bulunabiliyor.Kardeşlerim hadi cezası var adamı nereden bulacaklar ya
Avukat tanıdık ne arasın bizde![]()
eğer oyunda nickini biliyorlarsa steaminide bulurlar steamden konuşulabilir evine mahkeme kağıdı gelebilirKardeşlerim hadi cezası var adamı nereden bulacaklar ya
Sosyal Medyada Bulunur Oyunda Nereden Bulacaklar Yani Sence Çhİlgin Çhocuk123 ile Mehmet Arslan (Ben değilim salladım) 'ın Alakası Var mı?O zaman herkes birbirine sövsün.İnternette illa bir cezası vardır
Zaten paranın peşinde değilim onların güzel bir ceza almasını istiyorum akılları başına gelsin bıktım ya her oyunda küfür eden illa bulunuyorPara cezası olunca parayı sana vermiyorlar ?
doğruSence oyuna girenlerin ip adresindne kimlikleri rahatlıkla bulunabiliyor.
IP ADRESSosyal Medyada Bulunur Oyunda Nereden Bulacaklar Yani Sence Çhİlgin Çhocuk123 ile Mehmet Arslan (Ben değilim salladım) 'ın Alakası Var mı?
Madem beğenmediniz yallah Technopata.Technopat'daki arkadaşlar düzgün cevap vermiş buradakiler gibi boş boş konuşmamışlar
İnşallah troll'dür.Yoksa niçin foruma yazıyorsunuz ss alın adamın gerçek ismi vs. varsa isminde,gidin polise.Cidden gereksiz yanıtlar yazmışsınız. İnternetten araştırdım ve böyle bir şey var.
Kışkırtıcı birşey yaptığımı düşünmüyorum sadece kötü oynuyorum
efendim bu işlerden biraz anlarım özelden yazın yardımcı olayımIP ADRES
ayn bide boş konuşmadık yaniMadem beğenmediniz yallah Technopata.