Yapmaya çalıştığımız budur zaten işte. Tonce arkadaşım çok güzel anlatmışsın. Nick yazacağımıza Takma Ad yazalım, Türkçe olsun. Haksız mıyım? Bunlar çok ufak şeyler olabilir ama en azından bir başlangıçtır.
benim görebildiklerim bunlar,çok şükür iddaalı değilsin:happy:@Chester Merve
O zaman Türkçe'yi 100% kusursuz, imla ve yazım hatası bile yapmadan kullanıyorum demeyeceksin arkadaşım, anlaştıkmı?
Çünkü bu dediğinin anlamı şuna çıkıyor ki; sen eğer gerçekten 100% eksiksiz kullanıyor isen tüm kelimelerin Türkçe karşılıklarını kullanıyorsun demektir ki, sen "nick" kelimesini kullanmışsın. Evet, ben "nick" sözcüğünü kullanıyorum, ve daha nicelerini. Ama senin gibi Türkçe'yi eksiksiz, hatasız kullanıyorum gibi bir iddiam yok, dikkatini çektimi bilmiyorum.
Yapmaya çalıştığımız budur zaten işte. Tonce arkadaşım çok güzel anlatmışsın. Nick yazacağımıza Takma Ad yazalım, Türkçe olsun. Haksız mıyım? Bunlar çok ufak şeyler olabilir ama en azından bir başlangıçtır.
benim görebildiklerim bunlar,çok şükür iddaalı değilsin:happy:
Takıntı yapmayın kendinize yahu rahat olun![]()
Ya arkadaşlar yemin ederim ki çıkıp katliam yapacağım ya !!
Şu aptal emoları yasaklasınlar !
Başbakanlığa mail atacağım, emoların dolaşmasını ve site açmasını yasaklayan bir kanun çıkarsınlar !
Ve yarın ilk işim, buradaki emo olan liselere gidip olay çıkartmak !
Bunun için darbe bile yapabilirim !
Çok sinirliyim !
Şu siteye bakın, yeni bir emo sitesi daha !!
!!!
Ve şu konu !!!
Sövmemek için elimden geleni yaptım !
Ben katliam yapmadan önce biri bu aptallığa SON VERSİN !
Sen kahinmisinbilgi veren adam : chatliam'da emo.. Seziyorum.. İyi sezerim..
Sen kahinmisin
Mutsuzemo sitesinden bir başlık, ve konu cevapları
Başlık; aLp'm géL ßurda k0nu$aLm...
Kız;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Erkek; Cıkıorm Ben
Kız; ÇıqMa Yhaa...((
Erkek; Cıkıorm :S MoraLim Cok Bozk
Kız; dÜzéLtémsMym m0RaLni..
Erkek; Hyrr aLkoLdan Baska Kmse Düzeltemezz hade ßß
Kız; Pfff.. Tmm ÇıK 0zaMaN... YarN göRüşüRz... Sni chOooOooo...Oq séwiOrm...![]()
Moderatör; yA düzqün konuLar açın sohbet Konusu var Orda edin sohbetınızı yada msnde yada profıLLerınızde !
Kral Admin;bu ne arkadaşım bu forumda tekrar bu tür konularla görürsem sizi banLarım
ve Konu kapanırKızın çocugadÜzéLtémsMym m0RaLni..
demesi yerlere yatırdı
O sitede konuyu açan kız 1. Sayfada Alengirli'nin verdiği yazının sahibi![]()
![]()
![]()
İşte bu resimde gördüğünüz kız bir emodur.. Ayrıca sadece emolar türkçeyi bozmaz.. Türkçeyi rapçi de bozar popçu da.. Bunun onun tarzıyla alakası yoktur.. Kişiyle alakalı bir şeydir.. Yazdıklarınızdan da anlaşıldığı gibi emolar hakkında hiç bir şey bilmeden atıp, tutuyorsunuz.. Çok komiksiniz.. Yorumlarınızı okurken koptum..![]()
tiki nee![]()
Abarttınız olayı iyice.![]()
![]()
![]()