Biri Bu İşe Son Versin !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yapmaya çalıştığımız budur zaten işte. Tonce arkadaşım çok güzel anlatmışsın. Nick yazacağımıza Takma Ad yazalım, Türkçe olsun. Haksız mıyım? Bunlar çok ufak şeyler olabilir ama en azından bir başlangıçtır.

subseven2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapmaya çalıştığımız budur zaten işte. Tonce arkadaşım çok güzel anlatmışsın. Nick yazacağımıza Takma Ad yazalım, Türkçe olsun. Haksız mıyım? Bunlar çok ufak şeyler olabilir ama en azından bir başlangıçtır.
@Chester Merve

O zaman Türkçe'yi 100% kusursuz, imla ve yazım hatası bile yapmadan kullanıyorum demeyeceksin arkadaşım, anlaştık?

Çünkü bu dediğinin anlamı şuna çıkıyor ki; sen eğer gerçekten 100% eksiksiz kullanıyor isen tüm kelimelerin Türkçe karşılıklarını kullanıyorsun demektir ki, sen "nick" kelimesini kullanmışsın. Evet, ben "nick" sözcüğünü kullanıyorum, ve daha nicelerini. Ama senin gibi Türkçe'yi eksiksiz, hatasız kullanıyorum gibi bir iddiam yok, dikkatini çektimi bilmiyorum.
benim görebildiklerim bunlar,çok şükür iddaalı değilsin:happy:

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14

Dikkatli ve biraz düşünerek yazalım ve yazdıklarımızı kontrol edelim. Bazen o kadar komik şeyler ortaya çıkıyor ki kendime gülüyorum. Düzeltiyorum hemen. O yüzden benim yazdığım forumun bir çok yerindeki mesajlarıma bakarsanız hep düzeltmeler vardır. Yazarım, okurum ondan sonra gönderirim ama yinede insanız gözümden kaçan şeyler olur. Gönderdikten sonra bir daha okurum, bakarım Türkçe kullanımı genel anlamda iyi bırakırım. Emin olun sadece Türkçe anlamında kontrol ederim ve düzeltirim. :)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Takıntı yapmayın kendinize yahu rahat olun :D

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaşlar yemin ederim ki çıkıp katliam yapacağım ya !!

Şu aptal emoları yasaklasınlar !

Başbakanlığa mail atacağım, emoların dolaşmasını ve site açmasını yasaklayan bir kanun çıkarsınlar !

Ve yarın ilk işim, buradaki emo olan liselere gidip olay çıkartmak !

Bunun için darbe bile yapabilirim !

Çok sinirliyim ! :angry:

Şu siteye bakın, yeni bir emo sitesi daha !!

!!!

Ve şu konu !!!

Sövmemek için elimden geleni yaptım !

Ben katliam yapmadan önce biri bu aptallığa SON VERSİN !

Zaten bu yaptığınla onlara çok büyük bir hizmet te bulundun zaten aradıklarıda sizin gibi insanlar ;)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bilgi veren adam : chatliam'da emo.. Seziyorum.. İyi sezerim..

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
çok komik bi site bu ya
merve de valla iyi konuşmuş
tebrikler merve

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bilgi veren adam : chatliam'da emo.. Seziyorum.. İyi sezerim..
Sen kahinmisin :D
Mutsuzemo sitesinden bir başlık, ve konu cevapları :D
Başlık; aLp'm géL ßurda k0nu$aLm...
Kız;
wub.gif
wub.gif
wub.gif
romance_24.gif
romance_24.gif

Erkek; Cıkıorm Ben
Kız; ÇıqMa Yhaa... :(((
Erkek; Cıkıorm :S MoraLim Cok Bozk
Kız; dÜzéLtémsMym m0RaLni.. :(
Erkek; Hyrr aLkoLdan Baska Kmse Düzeltemezz hade ßß
Kız; Pfff.. Tmm ÇıK 0zaMaN... YarN göRüşüRz... Sni chOooOooo...Oq séwiOrm...
icon_redface.gif

Moderatör; yA düzqün konuLar açın sohbet Konusu var Orda edin sohbetınızı yada msnde yada profıLLerınızde !
Kral Admin :D ;bu ne arkadaşım bu forumda tekrar bu tür konularla görürsem sizi banLarım

ve Konu kapanır :D Kızın çocugadÜzéLtémsMym m0RaLni.. :( demesi yerlere yatırdı :D
O sitede konuyu açan kız 1. Sayfada Alengirli'nin verdiği yazının sahibi :D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sen kahinmisin :D
Mutsuzemo sitesinden bir başlık, ve konu cevapları :D
Başlık; aLp'm géL ßurda k0nu$aLm...
Kız;
wub.gif
wub.gif
wub.gif
romance_24.gif
romance_24.gif

Erkek; Cıkıorm Ben
Kız; ÇıqMa Yhaa... :(((
Erkek; Cıkıorm :S MoraLim Cok Bozk
Kız; dÜzéLtémsMym m0RaLni.. :(
Erkek; Hyrr aLkoLdan Baska Kmse Düzeltemezz hade ßß
Kız; Pfff.. Tmm ÇıK 0zaMaN... YarN göRüşüRz... Sni chOooOooo...Oq séwiOrm...
icon_redface.gif

Moderatör; yA düzqün konuLar açın sohbet Konusu var Orda edin sohbetınızı yada msnde yada profıLLerınızde !
Kral Admin :D ;bu ne arkadaşım bu forumda tekrar bu tür konularla görürsem sizi banLarım

ve Konu kapanır :D Kızın çocugadÜzéLtémsMym m0RaLni.. :( demesi yerlere yatırdı :D
O sitede konuyu açan kız 1. Sayfada Alengirli'nin verdiği yazının sahibi :D

Alengirli o kıza taktı zaten. :D Hissettim. :D:D

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

İşte bu resimde gördüğünüz kız bir emodur.. Ayrıca sadece emolar türkçeyi bozmaz.. Türkçeyi rapçi de bozar popçu da.. Bunun onun tarzıyla alakası yoktur.. Kişiyle alakalı bir şeydir.. Yazdıklarınızdan da anlaşıldığı gibi emolar hakkında hiç bir şey bilmeden atıp, tutuyorsunuz.. Çok komiksiniz.. Yorumlarınızı okurken koptum.. :D

abhr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağrı dağın tepesindeeee

emoo

emooo

bir garip nick olllsaaaaam,,,

emo

emo

abhr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendine gel kendine

dönde bir bak haline

çorabın da kaçmış

emo olmuşsun kılll oldum aaaaabi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Tipleri beni ilgilendirmez ama yazı stillerine sinir oluyorum

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1

İşte bu resimde gördüğünüz kız bir emodur.. Ayrıca sadece emolar türkçeyi bozmaz.. Türkçeyi rapçi de bozar popçu da.. Bunun onun tarzıyla alakası yoktur.. Kişiyle alakalı bir şeydir.. Yazdıklarınızdan da anlaşıldığı gibi emolar hakkında hiç bir şey bilmeden atıp, tutuyorsunuz.. Çok komiksiniz.. Yorumlarınızı okurken koptum.. :D

O resimde gördüğümüz kızın emo olduğunu anlamamız için senin bize söylemene gerek yok.

Evet, sadece emolar Türkçe'yi bozmaz.

Ama emolar kadar kimse bozamaz..

Zaten forumda dikkat ettiysen, (Ben çok karşılaştım.) Türkçe'yi yanlış kullanan biri hemen uyarılıyor. Hem de üyeler tarafından.

Ben de sizin sitelerinizi incelerken çok kopmuştum. Bak, hala bağlayamadılar. :)

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yahu My_Immortal sevgili emo vatandaş... Bu konunun ilk sayfasında yer alan adresteki insanlarda kendilerini "emo" olarak adlandırıyorlar ve savunuyorlar ve savunma dillerine bakarsakta Türkçe dilinden oldukça uzaklaşmışlar.Bu konunun ilk sayfasına yer alan adresteki insanlar "EMO" olarak adlandırlan insanlar değil mi ?

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çıkıp da bir erkek emo erkekleri sevenler buraya diye gurup açarsa şaşırmam haa :D

My_Immortal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı üyeler emo ne ilk defa duyuyorum falan demiş de ondan yazdım onu.. Evet ben emolar türkçeyi bozmaz demiyorum evet bozarlar fakat punker'ı da bozar, metalcisi de bozar, rapçisi de bozar, rocker'ı da bozar, popçusu da bozar.. Nasıl emolardan daha fazla kimse bozamaz ya.. Tikiler türkçe konuşmuyor.. Emolar sadece yazarken thurqche yazıyor, konuşmaları gayet normal.. Thurqche yazanlar da tüm emolar değil, bazıları.. Tikilerin yazması da konuşması da.. Pufff, tikilerle emoları karşılaştırıyorum anlatabilmek için ya tiki ne emo ne.. :D Evet ne yazık ki.. O siteler hiç iyi değil.. Biri birine küfretse bile ban yemiyor.. Kimin nasıl yazdıklarına neden baksınlar..

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ama diyorum ya , onlarda emo olduklarını savunuyorlar.Burda bi çelişki var , emolar Türkçe'yi bozanlar ve bozmayanlar olarak ikiye mi ayrılıyor yoksa? Senin tanımladığın emo nasıl birşey ? Biraz bahsedermisin ?

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet bakın tikilerden çok az kaldı buralarda soyları tükendi neydi bi ara onlar yahu :D

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
liseler emo dolu liseli olarak bunu bilirimde zararları ne hala çözemedim :( herkez nefret ediyoo :(

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bence saçma bunlar ne vurgulamak istiyo yanlızlık mı :icon_-1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...