Bir telefona başka bir Telefonun Rom'u yüklenir mi?

actionwow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Benim Turkcell T40 Telefonum var İçerisinde Turkcell'in Kendi uygulamaları var. Silinmiyor.

Telefonda pek kullanılmayan telefonlardan Rom'unu Bulamadim. Benim Sorum Su baska bir telefonunun romu bu telefona yuklenebiliyor mu?

Cevaplarinizi beklerim.

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Root yapmayi deneyip, yapinca da o programlari kaldirmayi deneyebilirsin.

Soruna gelecek olursak oyle birsey olacagini sanmiyorum. Her rom'un kendine ozgu degerleri var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefonu rootlayıp, Google play storeden root browser'ı indir. System'e gir App veya Apps olması lazım ona gir ordaki silmek istediğin uygulamaların üstüne basılı tut Delete de. Root yetkisi isterse izin ver de.

Yas_intheLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başka bir telefonun romunu yüklersen telefon brick olur yani kapanır bir daha açılmaz diye biliyorum. Tabi brick telefonlarına tekrar açma yöntemleri var ama o da sana pahalıya patlar. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi root browser senin için biçilmiş kaftan.

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
örnek vericek olursak s5830 model samsung telefonun romu s5830i telefonuna uymuyor telefon samsung yazsınıda takılı kalıyor yani uymaz,ama brick olduğunda odin ile stock rom atıp eski haline getirebilirsin,senin konuna gelicek olursak telefonu rootla link2sd adlı programı kur izin istiycek evet de daha sonra programa gir orda listes cıkıcak istemediğin programa tıkla sil de bu kadar.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
telefon babamda var. ben şöyle yaptım ayarlar uygulamalar bölümünden bütün turkcell uygulamalarını devre dışı bırak. ne arka planda çalışıyor. ne de önüne çıkıyor. zaten yakın zamanda çıkıcak romlar. biraz daha beklemeni öneririm

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Deneme bile, hoş bir sonuç çıkmıyor. [emoji4]