Bir Siteye Tema Yapma

fatih1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben kullandığım ve değer verdiğim bir siteye tema yapmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum lütfen ama lütfen bana yardımcı olun yapacağım siteyi veriyorum ki nasıl yardımcı olacağınızı daha iyi anlayın.
işte bu siteye tema yapmak istiyorum isterseniz bir üye olun gezinin sitede sonra anlatın ama lütfen anlatın şimdiden teşekkürler... yardımınızı bekliyorum.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
işi bilen birine yaptır derim(webmaster)
Uzun iş.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tema öğretin ayağına "isterseniz bi üye olun gezinin sitede" demek reklam kokusu veriyo be sanki :D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Tema öğretin ayağına "isterseniz bi üye olun gezinin sitede" demek reklam kokusu veriyo be sanki :D

Bu işler böyle oluyor ne yazıkki , reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

bu siteyi açan kuran birisi az çok tema işinden de anlar gibi geliyor bana.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Google amcaya sor bakalım :D tema nasıl yapılır diye siteyi göremedim vbulletin filanmı :D

pc_manyak

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Wordpress ise alt yapı yardımcı olabilirim tabi tasarım çizen biri olursa sadece kodlamada yardımcı olurum

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kardeş tema yapmak öyle kolay bir iş değil. Photoshop kullanmasını biliyorum demişsin ama hangi düzeyde. Daha sonra css ve html kodlarını ezbere yani kullanım yerleri biliyormusun. tasarımı dökebilecekmisin. ardından mesela wp bir tema yapıcan bunun içinde entegre yapman lazım işin çok.. php filan öğren ondan sonra tema yapmaya kalkışırsın. Bak google'a gir php öğren yaz izlemeye başla.. veya youtube'da bakabilirisn.. ;) :D

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kardeş tema yapmak öyle kolay bir iş değil. Photoshop kullanmasını biliyorum demişsin ama hangi düzeyde. Daha sonra css ve html kodlarını ezbere yani kullanım yerleri biliyormusun. tasarımı dökebilecekmisin. ardından mesela wp bir tema yapıcan bunun içinde entegre yapman lazım işin çok.. php filan öğren ondan sonra tema yapmaya kalkışırsın. Bak google'a gir php öğren yaz izlemeye başla.. veya youtube'da bakabilirisn.. ;) :D

varya beni bile soğuttun bu site işlerinden tebrik ediyorum seni :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
<body background="http://www.simresim.com/resim/karisik-resimler_03/gif-ifade-icon-481.gif" bgproperties="fixed">

url ismini degistir kendi resim urlni koy kolay gelsin