Valorant Da Yurt Dışındaki Bir Hesaba Girmek Istiyorum Fakat "Üzgünüz; Belirttiğin Kullanıcı Adı, Şifre Ve Bölge Kombinasyonu Geçerli Değil",Diyor

The0Felon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bir arkadaşım Kuzey amerikada yaşıyor onla oynamak istiyorum. pinge razıyım ama NA sunucularına geçmiyor. bizde vpn denedik herşeyi denedik ama olmadı. sonra arkadaşım da NA sunucusunda. bense AB sunucusundayım. Arkadaşım bir yayıncı izleyicisinin kardeşinin hesabını aldı ve oldu AB sunucusuna girebildi. O, çok pingten kabul etmedi. Ama ben razıyım dediğim gibi. Arkadaşım NA sunucusunda bir hesap açtı ben de o hesaba girmem gerekiyor. Ki NA sunucusuna bağlanayım. Ama her giriş yapmaya çalıştığım da: "Üzgünüz; belirttiğin kullanıcı adı, şifre ve bölge kombinasyonu geçerli değil", hatası veriyor. Nasıl arkadaşımda sorunsuz çalıştıda bende çalışmadı? Riot Client'den girmeye çalışınca da "giriş bilgileri bu hesapla uyuşmuyor", diyor. ve yukarda hesabımı güncellemem gerekebilir diye bir mesaj çıkıyor. tıklıyorum, NA hesabının bilgilerini giriyorum "Üzgünüz; belirttiğin kullanıcı adı, şifre ve bölge kombinasyonu geçerli değil", aynı. lütfen yardımcı olun. kendi AB sunusundaki hesabıma sorunsuz giriyorum.