souris
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Bu stresin tek sebebi Gündem bölümüne getirilen kısıtlama bence.
Bu stresin tek sebebi kısıtlama gelmeyen üyeler bence
Bu stresin tek sebebi Gündem bölümüne getirilen kısıtlama bence.
3karakterOlay nedir ?
bence nmss takdire değer bir tavır sergiledi.
olayları bilemyenlerin de sorgulamamasını tavsiye ederim kendi çapımda
Neden böyle düşünüyorsunuz? Bence yönetim doğru bir kararı aldı. Olayların resmen içinde olan biri olarak (ve Maxxdump'ın banlanmasının sebebi olan mesajın yazılmasının sebebi olan mesajın sahibi olarak) şunu söyleyebilirim ki ne olduğunu bilmeden lütfen yorum yapmayın.
Bir insanı bir hatasından dolayı bu kadar kolay silinebiliyorsa, burada emek vermesininde pek bir anlamı olduğunu sanmıyorum.Yönetim olarak hata yapıldığından siz kendinize ne tür bir ceza veriyorsunuz?
Ayrıca maxx spor bölümünde, görevini layığıyla yapan bir arkadaştı,bir hatasından dolayı silebilmeniz.Bana az buçuk saçma geliyor.Aynı şekilde Link arkadaşımızıda bu şekilde spor bölümündeki yetkilerini aldınız.Bazı kendini bilmezler için.
Souris bazı şeyleri engelleyerek kapatamazsın, örnek youtube gibi.Umarım anlamışsındır.
Ayrıca başka yerlerde bulunmayıp burada bulunan nedir.Açıklarmısın Alengirli!
Nemesis ayrıca bu davranışın yaşın küçükte olsa büyük bir davranış.
Bu forumda teknik anlamda kullanılan araçların, maaşlı olarak çalışan forum geliştiricilerin(coder), forum için ayrılan sunucuların ve bant genişliğinin başka hiçbir forumda olduğunu sanmıyorum. Her üyeye kendi fotoğraf albümü oluşturmasına imkan tanıyan, profil sayfasında yorum yazma, arkadaş ekleme gibi elli tane eklenti içeren kaç tane forum var? Bunları boncuk vererek mi siteye ekliyoruz sanıyorsunuz?
Ama tabii sen farklılık denince illa sayfanın kenarında Rus revü kızları oynasın diyorsan, tabii o kadarına gücümüz yetmiyor doğru.
Bir insanı bir hatasından dolayı bu kadar kolay silinebiliyorsa, burada emek vermesininde pek bir anlamı olduğunu sanmıyorum.Yönetim olarak hata yapıldığından siz kendinize ne tür bir ceza veriyorsunuz?
Ayrıca maxx spor bölümünde, görevini layığıyla yapan bir arkadaştı,bir hatasından dolayı silebilmeniz.Bana az buçuk saçma geliyor.Aynı şekilde Link arkadaşımızıda bu şekilde spor bölümündeki yetkilerini aldınız.Bazı kendini bilmezler için.
Souris bazı şeyleri engelleyerek kapatamazsın, örnek youtube gibi.Umarım anlamışsındır.
Ayrıca başka yerlerde bulunmayıp burada bulunan nedir.Açıklarmısın Alengirli!
Nemesis ayrıca bu davranışın yaşın küçükte olsa büyük bir davranış.
Arkadaşlar ne oluyor yaa !!!
Bu konunun sizin tartışmalarınız sonunda kilit yemesini kabul edemem !!!
Lütfen tartışmanızı bu başlık altında gerçekleştirmeyin.
Sanmamakla bu işler olmaz alengirli kardeş, albüm oluşturma işi allah aşkına pek çok sitede var.Albüm için büyük bir sunucu gerekecek diyeceksin sen şimdi ama resim boyutunu ufak tutarsan bunada gerek kalmayacaktır.Hatta bura daha kurulmadan öncede vardı.Albüm işi,ama sorun o değil.Bu vb özellikleri zaten çoğu öyle değilmi, yapmıyorsunuz demiyorum ama vb içerisinde bir çok özelliği var hatta sizin kısıtladığınız.3.6.x serisinden başlayarak bu tarzda şeylere vb çok daha fazla önem verdiğini biliyorum.Siz bunların bazılarını editleyip kullandığınızıda biliyorum. Siz benim bişi bilmediğimi düşünerek yazdığımı sanıyorsunuz.Ben prof değilim bu işlerde amatörce baya birşeyler bildiğimi düşünüyorum.Ana sayfa hakkında bişi demiyorum.Orayı kendiniz yaratmış olabilirsiniz.Yeri geldiğinide övmesini, yeri geldiğinde yermesini bilmemiz gerek.