NikeSteeL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 131
Bana da Metonya'dan geldi abi mail..
Gel kralımız ol, sikke sikke para bastıralım senin resminle..
Prensesi beğenmedim.![]()
Çok Manidar Furkan

Bana da Metonya'dan geldi abi mail..
Gel kralımız ol, sikke sikke para bastıralım senin resminle..
Prensesi beğenmedim.![]()
Ben bu yüzden sudan'lıları seviyorum![]()
Usta bi kere onun 900 tane arkadaşı var taaammı lutfen yanialemsin mesut ya nerden buluyosun böyle şeyleri
aranızda kac kişi maybeline kullanıyor bak kutusu bile var![]()
Arkadaş saf mısın saf taklidi mi yapıyorsun.![]()
....ismim gamze alahima inanarak size bu maili atmaya karar verdim isala sisde benuim guibi dusunursunus adresinizi kiz arkadasimin yardimiyla bilgisayrdan aldim ve onun yardimiyla size gonderiyorum ben bilgisayardan anlamadim icin kiz arkadasim bana yardim eti iste bu numara ............... bana ayit arasanis beni cok mutlu edersin resim bana ayit konustumuzda size baska resimlerimi de gonderim ben 25 yasindayim
Abi daha ordamısın bak telefonlarımızda yalan olduBana niye göndermiyorlar yaa..
Demek para kimse anlıyorlar..![]()
Abi daha ordamısın bak telefonlarımızda yalan oldu![]()
![]()
oha aynısı banada geldi ya milletin dini duygusunu sömürüyorlar ip adresinden bulmak lazım bu adamları , Sabah mail attı banada biraz yalan gibi gelıyor ama numaramı verdim ararsa yarın tamam aramassa sorun değil banada yalan gibi gelıyorAhanda banada geldi.
Arayım mı bende![]()
Ahanda banada geldi.
Arayım mı bende![]()
oha aynısı banada geldi ya milletin dini duygusunu sömürüyorlar ip adresinden bulmak lazım bu adamları , Sabah mail attı banada biraz yalan gibi gelıyor ama numaramı verdim ararsa yarın tamam aramassa sorun değil banada yalan gibi gelıyor
Ayit mi?
Spam kardeş Türkçeni düzelt, ne bileyim boyutlarını 90-60-90 sarışın mavi gözlü olarak değiştir öyle gel diyeydin Coşkun![]()
Biz dalga geçiyoruz adam ciddi ciddi numarasını vermiş
Geçen birine cevap attım (bu cümleden bunun gibi onlarca mail geldiğini düşünebilirsiniz, onlarca olmasada bi kaç tane) bi kaç hafta sonra cevap attı. "yok ben cittiyem, zor durumtaym.." bilmem ne. Translet'ten mi çeviriyorlarsa sa sa.. .![]()
Geçen birine cevap attım (bu cümleden bunun gibi onlarca mail geldiğini düşünebilirsiniz, onlarca olmasada bi kaç tane) bi kaç hafta sonra cevap attı. "yok ben cittiyem, zor durumtaym.." bilmem ne. Translet'ten mi çeviriyorlarsa sa sa.. .![]()