Bir haftadır Sudanlıdan mail geliyor

MertYurdakul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bunlar farklı virüs tipi galiba geçen banada fbi'dan mail geliyordu ilk tırstım felan artık geldimi hiç bakmadan kaldırıyorum :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=268616]MertYurdakul[/MENTION] naptınnnn sen :( belki fbı senı abd ye çagırcaktır tüh görüyomusun gitti gelecek :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben kız ile telefonla görüştüm erkek çıktı O.o :P :D Sudana çok yazıyor yahu. Ödemeli atın o arasın :D :D Babası iyi adam dı be tuvalette totoşunu altınla temizlerdi. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
inanma.
bana da iki sene önce geldi tek yaptığım maili arama motorlarında aratmak , Sonuç; dolandırıcılar :)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yıl olmuş 2013 dolandırıcılar hala aynı maille sazan avlayıp zengin olmaya devam ediyor. Ekmek çok nede olsa

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
O5WXoZ8.png

arkadaşlar telefon numaranı ver dedim telefon numarasınız yazdı , görüntülü konuşalım dedim böyle yazdı

econo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskiden de böyle maillar gelirdi, şimdi yine gelmeye başladı.. çeviri siteleri sayesinde çarpık da olsa türkçe olarak gönderiyorlar.

diğer arkadaşların da belirttiği gibi para isteyeceğini tahmin ediyorum. düşük bir ihtimal de olsa sizin hesabınıza para yatırıp oradan parayı başka bir hesaba yatırmanızı isteyecek şekilde para aklaması yapabilirler de.. buna da dikkat edin..

ben böyle durumlarda kendi kendime şöyle diyorum ; "iyi bir şey olsa beni bulmazdı" :)

tavsiyem dikkatli olun, artık insanlar şeytanlıkta sınır tanımıyorlar..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=106978]econo[/MENTION] haklısın cevap beklıyorum işte kızı 1 kere arıcam hile mi değilmi anlarım ben

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ahanda banada geldi.

....ismim gamze alahima inanarak size bu maili atmaya karar verdim isala sisde benuim guibi dusunursunus adresinizi kiz arkadasimin yardimiyla bilgisayrdan aldim ve onun yardimiyla size gonderiyorum ben bilgisayardan anlamadim icin kiz arkadasim bana yardim eti iste bu numara ............... bana ayit arasanis beni cok mutlu edersin resim bana ayit konustumuzda size baska resimlerimi de gonderim ben 25 yasindayim

Arayım mı bende :P

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Resmini de koymuş, 25 yaşında kapalıymış. Yönlendiriyim isteyen varsa :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abimiz bekliyor sudan'ada gideriz :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ahanda banada geldi.

Arayım mı bende :P
oha aynısı banada geldi ya milletin dini duygusunu sömürüyorlar ip adresinden bulmak lazım bu adamları , Sabah mail attı banada biraz yalan gibi gelıyor ama numaramı verdim ararsa yarın tamam aramassa sorun değil banada yalan gibi gelıyor

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
oha aynısı banada geldi ya milletin dini duygusunu sömürüyorlar ip adresinden bulmak lazım bu adamları , Sabah mail attı banada biraz yalan gibi gelıyor ama numaramı verdim ararsa yarın tamam aramassa sorun değil banada yalan gibi gelıyor

Biz dalga geçiyoruz adam ciddi ciddi numarasını vermiş :D

Ayit mi?
Spam kardeş Türkçeni düzelt, ne bileyim boyutlarını 90-60-90 sarışın mavi gözlü olarak değiştir öyle gel diyeydin Coşkun :D

Geçen birine cevap attım (bu cümleden bunun gibi onlarca mail geldiğini düşünebilirsiniz, onlarca olmasada bi kaç tane) bi kaç hafta sonra cevap attı. "yok ben cittiyem, zor durumtaym.." bilmem ne. Translet'ten mi çeviriyorlarsa sa sa.. .:D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Biz dalga geçiyoruz adam ciddi ciddi numarasını vermiş :D

Geçen birine cevap attım (bu cümleden bunun gibi onlarca mail geldiğini düşünebilirsiniz, onlarca olmasada bi kaç tane) bi kaç hafta sonra cevap attı. "yok ben cittiyem, zor durumtaym.." bilmem ne. Translet'ten mi çeviriyorlarsa sa sa.. .:D

emaillerimzi nerden buluyorlar ben onu anlamadım

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Iyy kıro diyemedin mi la :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Çeşitli dandik sitelerden bulurlar. Geride çok iz bırakıyoruz.

Yok abi ağır adamız, hiç muhattap olmadım, kriterlerime uymuyor. :D