Bir haftadır Sudanlıdan mail geliyor

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yapma zaten abi :) başlarda espiriydi de,öğrenciler abarttı sonra, sahte karne operasyonları bile düzenlendi :)
Acımaz içeri atarlar valla :)
Valla 10 tl için nezarette yatmam ben hic girmedim zaten o işe photoshop'u biliyorum benden yardım istiolardı bazen bende yok dıorum :)
abartttılar usta ya 1.sınıf çoçuğuna bile sahte karne yapıyorlardı çoçukları sindiriyorlardı döverler,kızarlar die onlarda el mecbur olmayan harçlıklarını biriktirip sahte karne çıkartmaya çalışıyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
şu anda yine mail attı banka hesap numaranı aldım parayı göndericem dıyor ne zaman dedim cevap gelmedi daha

arkadaşlar parayı alırsam

Herkese söz veriyorum 1 tane galaxy s4 veya htc one :D Burda yorum atan 20 kişiye nasıl olsa harca harca bitmez :mrgreen:

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şu anda yine mail attı banka hesap numaranı aldım parayı göndericem dıyor ne zaman dedim cevap gelmedi daha

Herkese söz veriyorum 1 tane galaxy s4 veya htc one :D Burda yorum atan 20 kişiye nasıl olsa harca harca bitmez :mrgreen:

bak unutma sonra s4 ümü :D

alisiktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

para gelirse hesaba çağır artık yanına ... yazık kalmasın sudanda :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
IPhone 4s oluyormu dicemde boşuna bekliyoz gibime gelio :) [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] para gelmezse konu kilit mod'um dalga geçilmek istemiyorum :)

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Valla 10 tl için nezarette yatmam ben hic girmedim zaten o işe photoshop'u biliyorum benden yardım istiolardı bazen bende yok dıorum :)
abartttılar usta ya 1.sınıf çoçuğuna bile sahte karne yapıyorlardı çoçukları sindiriyorlardı döverler,kızarlar die onlarda el mecbur olmayan harçlıklarını biriktirip sahte karne çıkartmaya çalışıyor.

Hocam valla ilkokuldayken ben ,annem beni döverek çalıştırırdı.Belki yanlış ama neticesi çok iyi olmuştu.
Şimdiki çocuklar bilgisayar başından kalkmıyor kalktıkları zamanda ya ellerinde telefon yada psp,gameboy tarzı aletler.
Azıcıkta ders çalışsın ç*kallar :) yapmasın kimse onlara sahte karne :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] usta ıphone olmazmı xperia neymıs :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
söz gerçekten en fazla 20-30 milyar tutar :D 950 000 dolar bana kalıyor o kadarda cimri değilim :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hocam valla ilkokuldayken ben ,annem beni döverek çalıştırırdı.Belki yanlış ama neticesi çok iyi olmuştu.
Şimdiki çocuklar bilgisayar başından kalkmıyor kalktıkları zamanda ya ellerinde telefon yada psp,gameboy tarzı aletler.
Azıcıkta ders çalışsın ç*kallar :) yapmasın kimse onlara sahte karne :)
Valla bilgisayar oyun için yanlıs ama okumayıp ekmegını bılgısayardan cıkaranlar var onlara saygı gostermek gerekir bende oyle ypaıroum ama okul bitti okudum dayak iyidir candır :) etki yapmış bah :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
IPhone 4s oluyormu dicemde boşuna bekliyoz gibime gelio :) @erenberk para gelmezse konu kilit mod'um dalga geçilmek istemiyorum :)

vallaha dogru söylüyorum kız dogru söylüyor mu orasını bilemem yarım saattir sürekli upload ediyorum resim video belge , inş dogrudur beklicem heralde türkiyeye yerleşmek için evlenmek istiyor

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
vallaha dogru söylüyorum kız dogru söylüyor mu orasını bilemem yarım saattir sürekli upload ediyorum resim video belge , inş dogrudur beklicem heralde türkiyeye yerleşmek için evlenmek istiyor
iyi de seni nerden buldu :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi olabilir zaten deneriz olmadı atar bida alırız :) [MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] dimi usta :) usta kendisi geldide 5 milyonuda getircek inanasım yok valla ne diyim ama gelirse güzel olur :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100

Hikayenin sonu:

Kız tamam diyecek ama sonrasında şöyle diyecek: "Türkiye'ye gelmek için belli bir miktar bana para lazım (kendi paramı kullanamıyorum vs.)"

Sen tüm bunlara inanırsan onun hesabına 5-10 bin dolar göndereceksin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Sonra bir bakacaksın kız yok, para yok. Dolandırılmışsın!

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=81135]ms1907[/MENTION] ben çok yabancı sitelerde gezerim ordan mail attı yakışıklısın falan filan diye ordan 1 haftadır mailleşiyoruz
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi sana özel kapının önüne kadar getircem ıphone 5 ama kargoyu kendin ödersin :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] benim param yokki istesemde 1 kuruş gönderemem üniversite okuyorum burs parası zor yetiyor valla öyle birşey olursa engellerim yarın parayı hemen göndermesi gerek

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
@erenberk benim param yokki istesemde 1 kuruş gönderemem üniversite okuyorum burs parası zor yetiyor valla öyle birşey olursa engellerim yarın parayı hemen göndermesi gerek

Söylediğimi unutma böyle olacak :D Kız (yani sözde kız) senden para isteyecek!

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
merak ediyorum bakalım nasıl bir hikaye olacak

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] eğer sen o kızdan vazgeçersen irtibat bilgilerini bize ver biz kovalayalım işin peşini..

O telefonu istiyorum :P

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Reserved. :D Aman taklaya gelme de :D 5 milyon dolar 2,5 paylaşsanız 1.5 'unu bankaya atsan iyi faiz verir :D :D

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Umut.avi
Reserved para gelirse bi laptop alırız :P

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi sen evlisin kovalayacanmı kızı yenge duymasın :D

kız tamam dedi yaırn yollayacakmısın filan dedim will you send your money tomorrow ? ı'll wait surely dedim oda tamam sana güvenebilirim ama değilmi dedi beklicez bakalım

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
@friendly abi sen evlisin kovalayacanmı kızı yenge duymasın :D

kız tamam dedi yaırn yollayacakmısın filan dedim will you send your money tomorrow ? ı'll wait surely dedim oda tamam sana güvenebilirim ama değilmi dedi beklicez bakalım
hikayeye bak :D karşı tarafta aynı hayalleri kuruyor olmasın :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Yarın da duymak istiyom bu güzel lafları senden usta :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Şey gibi olmuş bu oyunu bırakıcam sana güvenebilir miyim ? şimdi ilk sen yere at sana güvenmem için :P İnşallah mutlu sonla sonlanır :D