Bir günlüğüne "Sağlık Bakanı" olsanız neler yaparsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Rica ediyorum burada sadece nasıl bir sağlık hizmeti isterdiniz, neler değişmeli, hayalleriniz gibi konulardan konuşalım. Güzel fikirler çıkabilir aramızdan.

"Lütfen konuya siyaset karıştırmayalım. Saygılı olalım herkese karşı."

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Büyük alışveris merkezlerine burger King vs. yerine daha local ve yurdum yemekleri satan dükkanlar açardım.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Rica ediyorum burada sadece nasıl bir sağlık hizmeti isterdiniz, neler değişmeli, hayalleriniz gibi konulardan konuşalım. Güzel fikirler çıkabilir aramızdan.

"Lütfen konuya siyaset karıştırmayalım. Saygılı olalım herkese karşı."

Lokanta, büfe, fırın gibi yerlere gerçekçi denetimler yapar ve insan sağlığına etki edebilecek unsurları engellemeye çalışırdım. Ayrıca ilaç ya da tedavi desteği alamayan hastalara bütçe üzerinden bir fon kurarak bütün sağlık harcamalarının burdan karşılanmasını sağlardım.

Reaksiyon puanı
191
Denetimleri birkaç katına çıkarırdım. Elin ülkesinin bu ilaçlı dediği gıdaları bile biz tüketiyorsak, marketteki ne idüğü belirsiz yiyeceklerde neler var kim bilir. Her şeyin, her şeyin denetimden geçmesini sağlardım muhtemelen.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Ticaret Bakanlığı'nın kafasına gdo lu hiç bir ürünün ithal edilmemesi Tarım Bakanlığına da üretim de sağlığa zararlı bir madde kullanmaması için vururdum ?

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Fastfood ları kaldırırdım
Restorantlara daha fazla baskı yaparım

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
uzun ve haftalik izinsiz calistiran isyerlerini sektorleri turizm olsa dahi yasal calisma saatleri kapsamina alir ya da aldiririm. fiziksel ve ruhsal sagligin anasini aglatiyorlar.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Canlı yayını izliyorum şuan vefat eden doktor sorulunca gözleri doldu ? bakanın

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Televizyona çıkar ve halktan işin siyasi kısmını bırakıp tekyürek olmasını isterdim, neden OHAL ilan etmemizin bize yarar değil zarar sağlayacağını yalın bir dille anlatır ve imkanı olan herkesten evden çıkmamasını isterdim, herhangi bir eczaneden ücretsiz olarak her vatandaşın 10 adet maske alabilme hakkı verirdim.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Yalan söylemeyi bırakmalı her gün ölmektense 1 gün Öl. Bizler o günün geleceğini görmeyiz zannediyorduk, ama Allah'ın vaadi haktır.