Bir dahada sony almam

tekin1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arc s aldım telefonu güncelledim güncellemez olaydım hep sorun hep sorun aman arkdaşlar sony almayı sony hiç telefonunu desteklemiyor şikayetçiyim sonyden

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Spybot sana yardımcı olur ona mesaj at:)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bende arc s kullanıcısıyım.

4.0 a güncellediysen, biraz kasıyor sürüm o kadar. ama içinde gelen sürüm çok başarılı hatta mükemmel denecek kadar güzel, hiç bir oyunda uygulamada sorun yaşamadım şimdilik. gayet memnunum.

tekin1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende arc s kullanıcısıyım.

4.0 a güncellediysen, biraz kasıyor sürüm o kadar. ama içinde gelen sürüm çok başarılı hatta mükemmel denecek kadar güzel, hiç bir oyunda uygulamada sorun yaşamadım şimdilik. gayet memnunum.
lanet olsun wifi kopup duruyor beni sinir ediyor kıracam bu telefonu

virüslü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın kardeşim sony ya düzenbaz yada şakacı. Ben Xperia Sola kullanıcısıyım. Adamlar solayla aynı özellikteki telefona jb verdi. Sola ve U yalan oldu. Bundan sonra sony alırsam iki olsun.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
lanet olsun wifi kopup duruyor beni sinir ediyor kıracam bu telefonu

4.0 da var diyolar öyle bi sorun bilmiyorum. bende 4.0 a geçtim baktım beğenmedim eski sürüme tekrar dönmüştüm. max 15 dk kullandım 4.0

şimdi kullandığım sürümde hiç kopma olayına rastlamadım. 2.3.4 sürümüm.

eski sürüme geçmek için google amcaya danışın çok yardımcı ben ordan yapmıştım :)

tekin1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bootloder kilidini açmaya çalışıyorum açılmıyor

açsama rom yükleyecem açılmıyor meret

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
eski sürüme dönmek için şurayı kullanmıştım ben, dönmek isterseniz yardımcı olur sizede

ekleme: sanırım site linkini vermek yasakmış isteyen olursa özelden gönderirim.

heroares

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Xperia go da aynı sorunlar var.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
orjinal 4.0 romunu sıfırdan flashlayın bu sorunların hiç biri kalmaz hafıza yetersizliği hariç

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Android telefon alacaksan samsungdan şaşmayacaksın güncellemesi olsun ikinci eli olsun bence diğerlerinden 1 gömlek üstün

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sony candır :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sony bir şey kaybetmez sorun yok :D

assault79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom root bootloader konusunda sorunsuz yardım edebilirim

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence çok iyi.Sorun senin telefonda olabilir.Bende Xperia Neo var.Senin telefonunun işlemci daha hızlı çalışıyor ama sende daha kasma var.Anlamış değilim.Telefonu fabrika ayarlarına getir.Tamamen sıfırla.Yine olmazsa telefonda sorun olabilir.

Ya da sen aşırı tepki veriyorsun.O kadar kasmıyor.Xperia Home Launcher o kadar akıcı bir başlatıcı değil.Özellikle kaydırmalar tüm Xperialarda ortak bir sorun.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Flashtool üzerinden orjinal GB romu atarak eski sürüme geri dönebilirsin

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben arc kullanıyorum
4.0.4 kullanıyorum öle aman aman bi yavaşlıyı yok telefonu kullanım amacına bağlı telefonda 45 tane uygulama varsa açıldığına dua et uzağ mekiği değil yani elindeki meret
yok ben 45 tanede 55 tanede oyun yüklerim diyosan ona göre telefon alacan ramine işlemcisine filan bakıpta alcan.
burdaki kullanıcıların kafalarını karıştırma hakkın yok.
beğendiysen tavsiye edersin ama al diye zorlayamassın aynı şekilde şikayetçiysen şikayetini bildirirsin ama her mesajında kötüleyemessin.
sitem yapacaksan ara sony türkiyeyi onlara anlat e mail at ama burası yeri değil diye düşünüyorum.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
androidde samsung tan şaşmayacaksın kardeş..

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1-2 ay içinde güncelleme gelecek eski sürüme dönmek zor değil kilidi açmanada gerek yok ayrıca garanti dışı kalmaz telefonun bence eski sürüme dönün rahat edersiniz güncelleme gelince sürümü yükseltirsiniz şuan yükselttiğiniz sürüm o kadar kötü değil telefonda donanımına göre verilebilecek maximum stabilizasyon verilmiş durumda sadece launcher biraz yavaş oda güncelleme gelince düzelir custom romlar ilk bakışta uçuyor ama oyun açtığınızda çok absürd çalışıyor bazen yavaş bazen hızlı unutmamak lazım 512mb ram var bu telefonlarda çoğu firma o donanıma sahip 2011 model telefonlarına ics vermedi ama sony verdi sony bence destek konusunda en iyi firma eğer telefonunuzda 1gb ram olsaydı jelly bean alırdınız hatta key lime pie alırmı onu tartışırdık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konuyu dağıttın için teşekkür ediyorum.
Konuyu dağıtmamış arkadaş gayette doğru söylemiş bende LG zedeyim. Güncellemede androidde samsung tek lider doğru düzgün zamanında güncelleme sunuyor. ya samsung alacaksın yada google nexus

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ya benimde sorunum wifi yi açar açmaz ekranımda yüklemedığım oyunlar çıkıyor. oyunların resımler kendılığınden kayıt oluyor.ne iş anlamadım.virüs mü bulaştı yada bulaşıyor anlamadım?