Bilgisayarınız Temiz Olsun.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Konu Silinsin Lütfen Kimseye ilik Yaramıyor Yemeyi Pişirip Yediriyoruz Halen Nasıl yicez bu yemeği diye soru soruyorlar Allah Yardımcımız Olsun Ne diyelim Öretiyoruz ama anlamak istemiyor bazı arkadaşlar sevgiler Özür Dilerim Konuyu Açtığım İçin.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ne programın ismi var ne de doğru dürüst bir bilgi.

Resimi Görmüyormusun Orda ne yazıyor Okuman yazman yokmu kardeşim Bilgisayar temizleme Programı Özel hazırlanmış Gereksiz dosya temizleme aracıdır umarım açıklayıcı olmuştur.

o_asy

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1 kb bat dosyası neyi temizliyor açıklama yazarmısın?

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Resimi Görmüyormusun Orda ne yazıyor Okuman yazman yokmu kardeşim Bilgisayar temizleme Programı Özel hazırlanmış Gereksiz dosya temizleme aracıdır umarım açıklayıcı olmuştur.

Okumam yazmam var ama resim gözükmediği için bir işe yaramıyor.

0Reis0 bir konu açtın madem ardından yazılan cevaba karşılık özel mesajla hakaret etme.

Ben birşeyler bildiğimi iddia etmedim ama sen bildiğini söylüyosun hatta öğretmenlik taslıyosun o zaman iki satır cümleyle geçiştirme açtığın konuları.

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
resmi göreblmek için ilk mesajı alıntı tyapmak gerekiyo :S

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Okumam yazmam var ama resim gözükmediği için bir işe yaramıyor.

0Reis0 bir konu açtın madem ardından yazılan cevaba karşılık özel mesajla hakaret etme.

Ben birşeyler bildiğimi iddia etmedim ama sen bildiğini söylüyosun hatta öğretmenlik taslıyosun o zaman iki satır cümleyle geçiştirme açtığın konuları.

Konuyu farklı boyutlara taşımak istemedim Ve sizin sayenizde Konu Çöp Oldu Sağolun!

o_asy

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence açıklama yaparken üslubune dikkat etmelisin ne o öle yok anlamayanlar, yok gözlerinde okuma sorunu falan madem paylaşım yapıyorsun burda anlayışlı, sabırlı açıklayıcı olacaksin ki insanlar bu paylaşımdan zevk alsın.

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konuyu farklı boyutlara taşımak istemedim Ve sizin sayenizde Konu Çöp Oldu Sağolun!

Farklı bir boyuta yönlendirmedim konuyu sadece özel mesajla hakaret etmemen gerektiğini söyledim.

Konu çöp olduysa eğer tek sorumlusu ben değilim

poet17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu Silinsin Lütfen Kimseye ilik Yaramıyor Yemeyi Pişirip Yediriyoruz Halen Nasıl yicez bu yemeği diye soru soruyorlar Allah Yardımcımız Olsun Ne diyelim Öretiyoruz ama anlamak istemiyor bazı arkadaşlar sevgiler Özür Dilerim Konuyu Açtığım İçin.
:walkman:

poet17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resim yok kardeşim hangi resimden söz ediyorsun sendeki ekran görüntüsünü yapıştırda görelim sende görünüpte bizde görünmeyen resmi merak ettim doğrusu

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Yaptığınız Ayıp Çok Ayıp Yapılan Paylaşıma Teşekkür Etmek Yerine Yaptığınıza Bak. Yazıklar Olsun. Çok Bişiler Biliyorsanız Siz Açın Birazda Konuda Görelim. Siz Anca Yapılan Paylaşıma Teşekkür Etmek Yerine Konuyu Açan Kişinin Bir Açığını Bulmaya Çalışırsınız. Siz Ve Sizin Gibi Cahil İnsanlar Yüzünden Kimsenin Konu Açma İsteği Kalmıyor.