Bilgisayarınız donduğunda ilk yaptığınız şey nedir?

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
CtrlAltDelete
Kurtarılmadı diyorsa.
Reset:D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Aniden donduğu için, tekrar ani bir şok yaşatırım. Tekme, yumruk, tava vurmak gibi

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
18 yılık bilgisayar hayatımda bilgisayarım donmaz donarsa ilk yapacağım şey pencereden aşağıya atmak:))))

donan bilgisayara ctrl+alt+delete görev yöneticisi geldiği sürece reset atmam yeni explorer.exe uygulaması acarım donan bilgisayara mecbur kalmadığı sürece reset atmak zararlıdır

firatergul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ctrl+Shift+Esc (Görev Yöneticisi).Ctrl+Alt+Delete dönemi bitti benim için...

#asi girl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pcye ctrl+alt+delete yaparım olmazsa powera basar bataryayı çıkarırım.sonra ger takar bilgisayarı açarım.Uzun süre açılmazsa duvarları yumruklar mouseyi masaya çarparım.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
İlk önce bir alt tab , sonra bir ctrl alt delete , eğer önemli bir çalışmam yoksa ve sadece bir pencere donmuşsa inatla üstüne giderim ki yanıt veremesin ve pencereyi kapat gelsin :)

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Donmadan önce önlem almakta yarar var. Kullandığınız tarayıcıların ayarlarından, oluşbilecek fazla yükü kaldırabilirsiniz. Veya kısaca addblock ile reklam okyanusuna bir engel koyabilirsiniz.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Donmadan önce önlem almakta yarar var. Kullandığınız tarayıcıların ayarlarından, oluşbilecek fazla yükü kaldırabilirsiniz. Veya kısaca addblock ile reklam okyanusuna bir engel koyabilirsiniz.

Aslında eklentiye gerekte yok, Google Chrome bildiğiniz gibi işlemciyi aşırı derecede sömürüyor bu yüzden chrome kullanmıyorum, Opera kullanıp eklenti kurmadan otomatik reklam engelleyici sayesinde reklamlar engelleniyor. Turbo modunu açtığımda ise işlemciyi sömürmeden internet sayfalarını hızlı bir şekilde gezebiliyorum.