muratflash
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 510
Windows 7 de ctrl+shift+delete görev yöneticisini açıyor demedinmi sen???..1) ctrl+shift+esc yaptığında mı açılmadı?
2) işletim sistemin ne?
Windows 7 de ctrl+shift+delete görev yöneticisini açıyor demedinmi sen???..1) ctrl+shift+esc yaptığında mı açılmadı?
2) işletim sistemin ne?
win7 starter kullanıyorum ctrl+shift+del masa üstünde hiçbir işe yaramıyor chrome de şeçenekleri açıyorWindows 7 de ctrl+shift+delete görev yöneticisini açıyor demedinmi sen???..
gözünün yaşına bakmam this is sparta der depiği basarım fiyat model fark etmeznetbook almıştım sırf yavaş çalışıyor diye 3 günlük cihazı son sürat duvara fırlatmıştım
sonuç 70 parçaya bölündü alet
ogün bugündür bu durumu gören masaüstü bilgisayarım kilitlenmeyi bırakın yeniden başlat deyince bile abi eminmisin diye sorar oldu
![]()
gözünün yaşına bakmam this is sparta der depiği basarım fiyat model fark etmeznetbook almıştım sırf yavaş çalışıyor diye 3 günlük cihazı son sürat duvara fırlatmıştım
sonuç 70 parçaya bölündü alet
ogün bugündür bu durumu gören masaüstü bilgisayarım kilitlenmeyi bırakın yeniden başlat deyince bile abi eminmisin diye sorar oldu
![]()
fiş takılıyken hdd kabolusunu çekmen ne diyim demekki makınayı gözden çıkarmışsınbi kasanın HDD ışığına bakarım sürekli yaniyorsa bi 5 dk müsade ederim düzelmediyse Hdd data kablosunu çekerim sonra fişi çeker 30 sny power düğmesine basılı tutar içinde kalan elektiriğide harcatırım sonra takarım geriye düzelir.![]()
veri yazımı durdurulduktan sonra harddisk gücünü çekseniz bile zarar görmezfiş takılıyken hdd kabolusunu çekmen ne diyim demekki makınayı gözden çıkarmışsın![]()
açık ve net:biggrin:küfrederim