Bilgisayarınız donduğunda ilk yaptığınız şey nedir?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
öyle bişey olsun bilgisayarı pencereden atarım :D

şaka şaka

ctrl + alt + del ya da reset :D

ayhan_koylu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar dondugunda altına güzel bi ateş yakar donunu cözerim hazır ateş de varken bi mangal yapılır hani :)))))))))

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Genellikle düzelmesi için bir süre beklerim; baktım olmuyor task manager ile sorunlu programı kapatırım.

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Eski bilgisayar donardı.. rahmetli :D ben de onu, her donduğunda camdan aşağı fırlatma hayalleri kurardım :D

Yeni bilgisayarım henüz hiç donmadıı (: yeni dediğim de bi yılı geçti alalı. Maşallah diyelim :D

Aline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
küfür eder, ctrl shift delete i denerim

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
benim ilk önce monitör renk değiştirmişti, bir kaç yumruk darbesi ile düzeltmiştim işde o gün benim pc dilinden anladıgım gün oldu.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
tamamen kapanıncaya kadar elimi power tuşundan kaldırmam. küfür adetim değildir:)

espri yapmak mecburi değil,zorlamayla olmuyor meret:)

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Çok fena korkmuştum napacağımı şaşırmıştım ! Abim eve gelince azımı burnumu kıracak diye !! Neyse oraya buraya basıyom gitmiyor mavi ekran !! Dedim şu starta basak bakam nolacak !! Bilgisayarı kapattım ama açmaya korkuyom abim açtı hani bir şeyler dolar ya dedi sen nasıl kapadın bilgisayarı it !!

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Donmaya cesaret edemez. Çünkü bu yüklü işletim sisteminin intiharı olur. Onun yerine son sigarasını yakar reset atarken image DVD sini yerleştirmiş olurum.

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bendeki laptoba ben bir tane vuruyorum o gün daha açılmıyor ertesi gün adam oluyor:)ama sonuç servis ve ücret 560 milyon power button alttan çatlak içine çay dökülmüş hard case yandan kırık klavyenin bir tuşu yok filan

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir de şunu söylemeden edemeyeceğim,arkadaşımın babası bilgisayar donunca mouse kaldırıp yere vuruyor ve niye çalışmıyon filan diyor:)

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3

WolfeXtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
1
program yanıt vermez hale gelirse, bu durum bilgisayarın donması değildir, ctrl+alt+delete tuşuna basarım.
eğer gerçekten donmuşsa bilgisayarı açma/kapama tuşuna basılı tutup kapatırım ya da sökerim fişi. reset düğmem çalışmıyor.