Bilgisayarıma Trojan bulaştı

Bu konuyu okuyanlar

Amello

Doçent
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
680
Reaksiyon puanı
596
Puanları
93
Kaspersky kendi sitesine gir, bir uzmana başvur. Kaspersky uzmanları gerekli talimatı verir ya da direk 30 günlük ücretsiz Kaspersky indir, virüsün ırzına geçsinn.
 

Yusuf GARİP

Öğrenci
Katılım
1 Ocak 2021
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
9
Puanları
3
Yaş
24
kardeşlerim hepiniz çok sağolun iyiki varsınız malvarebytes indirdim 3 saattir tarama yapıyo ve virüsü yendi.
ÇOK SAĞOLUN KARDEŞLERİM İYİKİ VARSINIZ
 

emin:)

Müdavim
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
1,753
Reaksiyon puanı
1,124
Puanları
113
Yaş
23
Arkadaşlar benim bilgisayarıma trojan yani truva atı virüsü bulaştı. Biri demişti ki malwarebytes ile tara demişti. Onu indirdim fakat çare bulamadı. Daha demin kaspersky'ı indirmeye çalıştım. İndirdim de fakat bu truva atını yöneten hacker bu dosyaya bir şeyler yapıyor ve dosyayı kurmaya çalıştığımda dosya bulunamadı hatası veriyor. Ve tam bu sırada kenardaki bildirim çubuğundan Windows defender mesaj gönderiyor, mesaj içeriği şöyle: bazı kişiler kaspersky adlı dosyaya erişim istiyor ; bu kişinin erişimi engellendi. diye mesaj geliyor. Arkadaşlar lütfen bir çare bulun çok mağdurum her yolu denedim, bir tek format atmak kaldı. Onu da nasıl yapılır bilmiyorum.
eğer tek çare formatsa lütfen nasıl yapılır yazın. Eğer format at dersenizde benim bilgisayarımda CD var ama bozuk bu sebepten dolayı sadece flash disk ile format atabilirim haberiniz olsun.
Dosyayı silin.Bilgisayara format atın geçer.Ve internetinizi kesin.
 
Üst